H «βασίλισσα» Μπιγιονσέ επέστρεψε στις λάιβ συναυλίες μετά από τέσσερα χρόνια και το πλήθος VIP που την παρακολούθησε στο Ντουμπάι, την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό

 

 

Η Mπιγιονσέ έδωσε την πρώτη «λάιβ» συναυλία μετά από περισσότερα από τέσσερα χρόνια στο Ντουμπάι. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε μία αξέχαστη παράσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο Atlantis the Royal Resort του, πλαισιωμένη απο χορευτές και φαντασμαγορικά σκηνικά.

To σόου της Μπιγιονσέ που διαφημίστηκε ως ένα «σαββατοκύριακο όπου τα όνειρά σου γίνονται ο προορισμός σου», αποτελούνταν από 19 τραγούδια που κάλυπταν το σύνολο της καριέρας της, μεταξύ των οποίων ένα ντουέτο έκπληξη του «Brown Skin Girl» με την 11χρονη κόρη της, Μπλου Άιβι, ενώ στο κοινό βρισκόταν ο σύζυγός της, αλλά και οι γονείς της.

Ωστόσο, δεν ερμήνευσε κανένα τραγούδι από το εξαιρετικά αναγνωρισμένο άλμπουμ της του 2022 με τίτλο Renaissance. Η παράσταση της Μπιγιονσέ στο πολυτελές θέρετρο του Ντουμπάι έχει θεωρηθεί αμφιλεγόμενη από ορισμένους, που κατήγγειλαν την κατάσταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Βιολονίστες με «χρυσά» στεφάνια και εντυπωσιακές κόκκινες φούστες εμφανίστηκαν αρχικά στη σκηνή , με τους χορευτές και περισσότερους μουσικούς να ακολουθούν. Κι όταν η Μπιγιονσέ εμφανίστηκε με κίτρινη δημιουργία-κορσέ, οι VIP παριστάμενοι με εισιτήρια προσκλήσεις άρχισαν να ζητωκραυγάζουν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κυρίως διασημότητες και εκλεκτοί δημοσιογράφοι, αναμεσά τους οι Kendal Jenner, Liam Payne, Ronan Keating, Rochelle και Marvin Humes, Chloe and Halle Bailey και το συντάκτη της βρετανικής Vogue Edward Enninful.

 

 

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν οδηγίες να τοποθετήσουν τα τηλέφωνά τους και πιθανές συσκευές εγγραφής σε μια θήκη για να αποτρέψουν διαρροές, αλλά το υλικό από τη συναυλία τελικά κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ορισμένοι παρευρισκόμενοι κατάφεραν ακόμη και να μεταδώσουν ζωντανά τη συναυλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προς τέρψη πολλών υποστηρικτών που δεν μπορούσαν να είναι παρόντες. Η Lizzo έγραψε στο Twitter το Σάββατο: «Έχω δει την Μπιγιονσέ να παίζει ζωντανά 10 φορές στη ζωή μου… και σήμερα η 11η φορά ήταν σε ένα IG live σε ένα ξενοδοχείο και δεν ντρέπομαι».

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

Η 41χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, συνοδευόταν από το λιβανέζικο χορευτικό συγκρότημα Mayyas. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, για την εμφάνιση υπερπαραγωγή η Μπιγιονσέ φέρεται να έλαβε 24 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr