Άλλο ένα σύγχρονο Θαύμα του Κόσμου για τον κατάλογο της χώρας μας

 

 

Ιδιαίτερα κεφάτος φάνηκε να είναι με το viral μπαλκόνι ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου επί τη Συγγρού, Κώστας Σπηλιόπουλος. Μιλώντας στο OPEN για το διάσημο πλέον μπαλκονάκι και το κτίριο που το συνοδεύει, είπε ότι επί της ουσίας πρόκειται για τον τοπικό Πύργο της Πίζας:

«Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία, έχουμε και εμείς.»

Πέρα από αυτό το πρωτότυπο τουριστικό προμόσιον της χώρας, ο κ. Σπηλιόπουλος μίλησε επίσης για το πως έγινε το σκηνικό:

«Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε ένα γδούπο ο νυχτερινός της βάρδιας, βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα στο δωμάτιο. Η Πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα του δωματίου, απέκλεισε το χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποιήσαμε την αστυνομία και την Πολεοδομία.»

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Εντέλει, η Πολεοδομία πείστηκε:

«Έπειτα από τρεις ημέρες που παρακαλάμε, συμφώνησε η Πολεοδομία να απομακρυνθεί

Έτσι, τα ειδικά μηχανήματα θα πάνε στον χώρο για να παραλάβουν τη φημισμένη πλέον προεξοχή του κτιρίου. Η Αστυνομία έχει ήδη αποκλείσει τον χώρο επί τούτου. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συμπλήρωσε επίσης ότι το μπαλκόνι είναι μεν κακοτεχνία, αλλά πρόσθεσε κι ότι οι ένοικοι δεν πολυβγαίνουν στα μπαλκόνια λόγω των ειδικών συνθηκών. Αν μη τι άλλο, αυτό σημαίνει ότι μπορούν όντως να το κρατήσουν εκεί και να το βάλουν στο Google Maps:

«Υπάρχει μια ιδιορρυθμία. Τα μπαλκόνια είναι στενά και έχουμε πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη δεν μπορεί να βγει κανείς έξω, είναι τρομακτικός ο θόρυβος, ούτε παράθυρο δεν ανοίγουν.

Είναι κατασκευή του 1972. Ο εργολάβος που είχε βάλει τα σίδερα αντί να τα βάλει στο 50% και πάνω του μπαλκονιού τα έβαλε κάτω κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο. Τώρα το κρατούν μόνο τα σίδερα που είχε βάλει χαμηλά. Είναι κακοτεχνία

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

Να πούμε εδώ ότι έκλεισε με τον τέλειο ισχυρισμό ότι ο έλεγχος στατικότητας που κατατέθηκε στην Πολεοδομία τα βρήκε όλα πόπα:

«Πρόσφατα υπήρχε έλεγχος στατικότητας του κτιρίου που κατατέθηκε στην Πολεοδομία.»

Το πιο σημαντικό είναι πάντα να υπάρχει ένας υπεύθυνος, όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται.

 

Πηγή: luben.tv