«Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν καμένα και σκέφτηκα ότι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω» είπε διαγωνιζόμενος στο MasterChef, ο οποίος συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του

 

 

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα και υποτροπίασα και από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ», είπε ο Αλέξανδρος, ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά μπροστά στους κριτές του MasterChef και δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Πέρυσι ο 37χρονος παίκτης από τα Χανιά κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp και φέτος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω. Μπήκε με ορμή για να πάρει τη λευκή ποδιά και να μπει στον διαγωνισμό.

Ο Αλέξανδρος μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτηση που είχε από ναρκωτικές ουσίες και το πώς κατάφερε να είναι «καθαρός» με τη φωτιά στο Μάτι το 2018 να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αλλάξει τη ζωή του και να απεξαρτηθεί.

Διαβάστε επίσης  Μεγάλο κρητικό πανηγύρι από την Αγία Σοφία Παρηγοριάς με τον Ανδρέα Μανωλαράκη (16/9)

 

 

«Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στο ΚΕΘΕΑ» ομολόγησε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.

Το πιάτο του, τα χτένια σοτέ, επηρεασμένο από την ισπανική κουζίνα, άρεσε πολύ στους κριτές που του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους και τη λεύκη ποδιά.

 

Πηγή: reader.gr