Ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή Βαλάντη βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef προκειμένου να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δε θέλει να μιλάει για εκείνον

 

 

Τον λένε Παναγιώτη Αυγενικό και βρέθηκε στην audition του MasterChef από τη Ρόδο. Τόσο το επώνυμο όσο κι η καταγωγή του 40χρονου διαγωνιζόμενου… θύμισαν τον γνωστό τραγουδιστή, Βαλάντη. Με προτροπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Παναγιώτης αποκάλυψε ότι είναι ο αδερφός του Βαλάντη. «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα», είπε ο μάγειρας.

Ο Παναγιώτης συγκινήθηκε πολύ όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, αφού η σχέση τους ήταν πολύ τυπική. Το πιάτο του μάγειρα, έφτιαξε πουρέ σελινόριζας, χτένια σοτέ κι αρακά γιαχνί με βραστά χόρτα, άρεσε πολύ και στους τρεις κριτές, που του έδωσαν τη λευκή ποδιά. «Από εμένα είναι μια λευκή, ολόλευκη ποδιά», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τους άλλους δύο σεφ και κριτές να συμφωνούν. Ο Παναγιώτης συγκινήθηκε πάρα πολύ, αφού η λευκή ποδιά σημαίνει πολλά για εκείνον σε σχέση με τον πατέρα του!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

 

«Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου», είπε ο 40χρονος άντρας, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του βάζει τη λευκή ποδιά. Βγαίνοντας η σύντροφός του, η Βικτώρια, τον φίλησε και τον αγκάλιασε, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με τον αγαπημένο της.

 

Πηγή: reader.gr