Στις 27 Ιανουαρίου 2023, η SINSAY, το brand του ομίλου LPP, της μεγαλύτερης εταιρείας ένδυσης στην Πολωνία, μας καλωσορίζει στο πρώτο της φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης και μοιράζει μοναδικά δώρα.

 

 

Το κατάστημα βρίσκεται στον χώρο του εμπορικού κέντρου Talos Plaza και αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην επέκτασή της μάρκας στη Νοτιοδυτική Ευρώπη. Τα 1.000 τ.μ. του χώρου, χαρακτηρίζονται από τον μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό του και τη μινιμαλιστική διακόσμηση με ανοιχτά και διακριτικά χρώματα, που θα αναδείξουν μοναδικά τις πολύχρωμες και ζωηρές συλλογές.

 

 

Η SINSAY, ως η νεότερη μάρκα στο χαρτοφυλάκιο της LPP, έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά την 1η Μαρτίου 2013, ανοίγοντας τα πρώτα της καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας. Ωστόσο, από την αρχή, στόχος της μάρκας ήταν η επέκταση στο εξωτερικό, η οποία ξεκίνησε την ίδια χρονιά με το άνοιγμα συνοικιακών καταστημάτων στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Λιθουανία.

Τον επόμενο χρόνο, η SINSAY κέρδισε σημαντικό ποσοστό πελατών και σε πολλές χώρες, όπως η Κροατία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Λετονία και η Εσθονία. Χάρη στη δυναμική ανάπτυξη, η SINSAY έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος (μετά την Reserved) πυλώνας της LPP. Κάθε επόμενο έτος ήταν ένα βήμα προς την ανάπτυξη στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη για τη μάρκα. Ακόμη το 2021, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικράτησε παγκοσμίως, άνοιξαν έως και 309 νέα καταστήματα με την επωνυμία της μάρκας.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Με αναγνώριση πλέον σε περισσότερες από 20 χώρες, μετρώντας πάνω από 600 φυσικά καταστήματα και χάρη στην online παρουσία της, ήρθε η ώρα η μάρκα να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Το άνοιγμα των καταστημάτων SINSAY στην Ιταλία και την Ελλάδα είναι το πρώτο στάδιο της σχεδιαζόμενης επέκτασης, η οποία αποτελεί φυσική συνέπεια της επιτυχίας του ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτές τις αγορές. Τους επόμενους μήνες, προγραμματίζεται επίσης να ξεκινήσει μια εφαρμογή για κινητά σε επιλεγμένες χώρες, η οποία βρίσκεται ήδη στο TOP5 των πιο δημοφιλών εφαρμογών στην Πολωνία (με πάνω από 2,5 εκατομμύρια χρήστες).

 

 

Η SINSAY ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της προσφέροντάς τους τις τελευταίες τάσεις στις καλύτερες τιμές. Χάρη σε αυτό, η μάρκα έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού από όλη την Ευρώπη. Η ποικιλία της συλλογής μας σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελεύθερα μοντέρνα στυλ για κάθε περίσταση. Σχεδιάζουμε γραμμές που αποτελούν καθημερινή πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες που τους αρέσει η μόδα, καθώς και για τους άνδρες που προτιμούν ένα casual αστικό στυλ. Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης άνετα και λειτουργικά ρούχα για μητέρες καθώς και χαριτωμένα προϊόντα και αξεσουάρ για παιδιά. Τέλος, σειρά έχουν τα αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης σπιτιού, αξεσουάρ για ζώα καθώς και η σειρά καλλυντικών μακιγιάζ και φροντίδας.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

«Τα προϊόντα της μάρκας χαρακτηρίζονται από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, και το πιο σημαντικό – ελκυστικές και λογικές τιμές. Στο SINSAY θα βρούμε προτάσεις για όλη την οικογένεια και για κάθε προϋπολογισμό. Ο χειμώνας έρχεται και ψάχνετε για ένα νέο παλτό; Στο SINSAY θα το βρείτε από 29,99 ευρώ. Το παιδί σας έχει χρειάζεται καινούργια ρούχα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να βρείτε το νέο του φορμάκι στο SINSAY μόλις από 3,99 ευρώ. Αν θέλετε να ανανεώσετε την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας, επιλέξτε αρωματικά κεριά από 3,49 ευρώ. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε ανδρικά μπλουζάκια μόλις από 3,49 ευρώ. Στο SINSAY μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε πράγματι οικονομικά! Επειδή η SINSAY έχει τα προϊόντα των ονείρων σας στις καλύτερες τιμές. Την ολοκληρωμένη συλλογή του SINSAY μπορείτε να τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα: https://www.sinsay.com/gr/el/», σημειώνει η εταιρεία.

Επισκεφθείτε το πρώτο φυσικό κατάστημά στο Ηράκλειο, στο Talos Plaza, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, και ανακαλύψτε τον κόσμο του Sinsay! O DJ, οι influencers και μικρά κεράσματα θα φτιάξουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν μικρές εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Και μην ξεχνάτε ότι οι πρώτοι 50 πελάτες θα λάβουν ένα ξεχωριστό δώρο!

 

Πηγή: hania.news