Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες

 

 

Μία ακόμη viral σκηνή, που απαθανάτισε ένα φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ήρθε για να προστεθεί στην «περιπετειώδη» διαδρομή της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της αποδοχής της διαφορετικότητας και των ταμπού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το «Maestro» και το viral gay φιλί, ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, ένα λεσβιακό φιλί στη «Γη της Ελιάς», προκάλεσε την επιβράβευση του κοινού για τους συντελεστές της σειράς.

Στο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA που προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες να εκδηλώνεται μέσα από το φιλί της «Αλκμήνης» και της «Αντωνίας».

Το κοινό επικρότησε τις δύο ηθοποιούς, Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Τ. Καρακώστα, αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου, για τη διάθεσή τους να περνούν προοδευτικά μηνύματα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σημείωσαν στα σχόλιά τους: «Αν ένα απλό φιλί το θεωρείς κάτι ανήθικο το λάθος είσαι εσύ», «Υπέροχο το φιλί της Αλκμήνης… Μπράβο στο mega», «Επιτέλους… κάθε τέτοια σκηνή που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση είναι ένα βήμα», «Η αγάπη είναι για όλους. Και το φιλί είναι απλά μία στιγμή αγάπης. Αν στην αγάπη βλέπετε κάτι αρνητικό είστε απλά λάθος», ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο, μαρτυρώντας τον θετικό αντίκτυπο της ερωτικής σκηνής μεταξύ των γυναικείων χαρακτήρων της «Γης της Ελιάς».

Διαβάστε επίσης  Οι δηλώσεις συμμετοχών για το Street Food Festival ξεκίνησαν!

 

Δείτε τις αντιδράσεις

 

 

Διαβάστε επίσης  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/03 έως 18/03: Χάος και θολούρα part 1

Το gay φιλί στο Maestro

Τον Νοέμβριο του 2022 και σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες. Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός του Maestro στο πέμπτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς φανέρωσε τον κρυφό έρωτα του Σπύρου και του Αντώνη.

Επί της ουσίας μετά από 19 χρόνια, αφού ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», στο οποίο είχε επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ, κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί που αυτή τη φορά επιβραβεύτηκε από το κοινό.

 

 

Πηγή: protothema.gr