Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους και η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, μετά τις φήμες, ανακοίνωσαν και επίσημα την σχέση τους.

 

 

Η 48χρονη Λάρσα Πίπεν, που ήταν παντρεμένη με τον Σκότι Πίπεν για περισσότερα από 21 χρόνια, πριν χωρίσουν το 2018, ανακοίνωσε μέσω Instagram, ότι είναι ζευγάρι με τον 32χρονο γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους.

Η Λάρσα, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον Μάρκους Τζόρνταν, με φόντο μια τεράστια φανέλα του θρυλικού πατέρα του.

 

 

Νωρίτερα το ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται στο Rolling Loud Music Festival, με τους δύο τους να επισημοποιούν πλέον την σχέση τους, μέσω της φωτογραφίας που ανάρτησε η Λάρσα Πίπεν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen)

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν έγραψαν με «χρυσά γράμματα» το όνομά τους στην ιστορία του NBA και των Σικάγο Μπουλς, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα στη δεκαετία του 1990.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οι σχέσεις των δύο πρώην συμπαικτών, ψυχράθηκαν όταν ο Πίπεν από τη θέση του σχολιαστή του τηλεοπτικού δικτύου ESPN άρχισε να αποθεώνει τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών, ωστόσο χάλασαν τελείως, όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ The Last Dance, αλλά και η αυτοβιογραφία του Σκότι Πίπεν, με τίτλο Unguarded.

 

Πηγή: iefimerida.gr