Φωτιά θα βάλει στο συμβούλιο του νησιού ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα – Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν φωνάζοντας εκνευρισμένοι

 

 

Πριν ακόμη συμπληρωθεί ένας μήνας των παικτών στο Survivor All Star και οι εντάσεις στον Αγιο Δομίνικο ξεπερνούν κάθε όριο. Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, όμως όσα συμβαίνουν στις δύο ομάδες, φαίνεται πως απασχολούν περισσότερο τους παίκτες.

Η Μπλε ομάδα στο αποψινό επεισόδιο, όπως αποκαλύπτει και το τρέιλερ θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, αφού η καλύβα τους θα πιάσει φωτιά. Οι παίκτες σαστισμένοι, βλέπουν τα πάντα να καταστρέφονται, ενώ κάνουν προσπάθειες να τη σβήσουν.

 

 

Φωτιά όμως θα βάλει και στο συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος κάνει μια αποκάλυψη που θα κάνει έξαλλους τους υπόλοιπους παίκτες, αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν ένας ένας. Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ έπιασα μες στο δάσος άνθρωπο με κινητό», με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του να τον ρωτούν επίμονα για ποιον μιλάει. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, φωνάζοντας εκνευρισμένοι. Η Μαριαλένα μάλιστα, χειροκροτούσε ειρωνικά την Ασημίνα και της φώναζε «μπράβο», καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.

 

Πηγή: reader.gr