Κάθε εβδομάδα η διασκέδαση στο γνωστό σημείο διασκέδασης στην Επιμενίδου 2 χτυπάει κόκκινο! Μοναδικές live βραδιές κάνουν τα βράδια σας ξεχωριστά!

 

 

Τετάρτη όπως και τις προηγούμενες γίνεται η αρχή με “BarStars – Karaoke” βραδιά με τραγούδι και διασκέδαση για όλους και τον Stathis Ioannou on decks, κάθε Παρασκευή η μέρα αυτή ανήκει στους ανεπανάληπτους FreakTones την House band του Bras και κάθε Σάββατο ο Μάνος Μαλαξιανάκης σας υποδέχεται με τη διάθεση στα ύψη.

Πέμπτη 2/2 ο Κωστής Κεζέμπογλου μαζί με την μουσική του ομάδα επιστρέφουν, Σαββάτο 4/2 στις 8 η Ήρα Κατσούδα επιστρέφει με την τρίτη solo Stand up Comedy παράσταση της, το “MINIMAL”, Κυριακή 5/2 το διαχρονικό συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα ροκάρει στο Bras, Πέμπτη 09/2 ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska έρχονται για να παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του και Κυριακή 12/2 ο Σταύρος Σιόλας γιορτάζει μαζί σας τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του με μια παράσταση που θα ακολουθεί την πορεία της δισκογραφίας του αλλά και τραγούδια που τον ενέπνευσαν!

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

 

INFO
The Day: Τετ. 01/02 – Κυρ. 12/02
The Time: 21:00
The place: Bras de Frères bar
Location: Επιμενίδου 2