Πόσα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα μπορούν να γίνουν το χειμώνα; Όχι πολλά θα πείτε – κακοκαιρία, βροχές, αστραπές, χαλάζι, πεσμένη διάθεση, μόνο το καλοκαίρι έχουν νόημα οι εκδηλώσεις. Λάθος! Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος με συγκλονιστικά πράγματα!

 

 

Καταρχάς το πρώτο σαββατοκύριακο, 4 και 5 του μήνα, κατεβαίνει για άλλη μία φορά η σχολή ασφαλούς οδήγησης Riding School του Θανάση Χούντρα και των συνεργατών του. Είχε τόσο μεγάλη επιτυχία το ίδιο σχολείο του Οκτωβρίου, ώστε τώρα οι θέσεις έκλεισαν ελάχιστες μέρες μετά την ανακοίνωση! Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μαθητές που το έχουν κάνει, ανεξαρτήτως εμπειρίας, δηλώνουν ενθουσιασμένοι και παρακινούν όλους τους φίλους τους να το κάνουν κι αυτοί. Παρόλο που είναι εξαντλημένες οι θέσεις, έχει νόημα να περάσετε να δηλώσετε συμμετοχή διότι θα έχετε προτεραιότητα για την επόμενη φορά.

Την επόμενη Κυριακή, στις 12 του μήνα, είναι η παγκοσμίως ξακουστή κοπή της πίτας μας. Το GAS κάθε χρόνο παραδοσιακά πάει αυτή την ανεπανάληπτη βόλτα εντός Κρήτης, με τα 300+ μηχανάκια, καλό φαγητό, πλούσια δώρα και τρομερή παρέα! Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία, υπάρχει και εναλλακτική χωμάτινη διαδρομή για τους πιο περιπετειώδεις τύπους.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

Στο καπάκι, μία εβδομάδα μετά έχουν τη διήμερη γιορτή τους «Garage Days» τα Κόκκινα Φεγγάρια. Και αυτοί παραδοσιακά κάθε χρόνο, σε έναν χώρο κλειστό καταπληκτικό – μία αποθήκη ξυλείας στη Συκολιά Χανίων, την οποία αν δεν τη δείτε δεν θα το πιστέψετε, οργανώνουν αυτή την εκδήλωση που περιλαμβάνει θεματική έκθεση μοτοσυκλέτας, ομιλητές με πολλαπλά θέματα μοτοσυκλέτας και οδικής ασφάλειας.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και στο Riding School, και στην Gasόπιτά μας, και στο Garage Days!

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t