Η οικογένεια του Lucky café μεγάλωσε, επεκτάθηκε και κατηφόρισε στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Το παλιό και γνώριμο Μαγικό Φίλτρο, πέρασε στα χέρια των ιδιοκτητών του Lucky Cafe που εδρεύει στα Κουνουπιδιανά και πλέον απέκτησε αδερφάκι. Το Lucky Central.

 

 

Με έμφαση στη ποιότητα του καφέ, που δεν είναι άλλη, από την premium συλλογή του Hausbrandt, αλλά και με αυστηρά στάνταρ στον τρόπο παρασκευής του, το Lucky Central φροντίζει να απολαμβάνετε την ίδια εξαιρετική ποιότητα καφέ, όλες τις ώρες της μέρας.

 

 

Η ευγένεια, το χαμόγελο και η φιλική διάθεση της ομάδας του Lucky Central κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την εμπειρία, ενώ με μια ματιά στον κατάλογο του Lucky Central θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, σφολιάτες, μπάρες δημητριακών και γλυκές λιχουδιές για να συνοδεύσετε τον καφέ, το ρόφημα ή και το ποτό σας.

 

 

Αν πάλι δε σας βγάζει ο δρόμος στην Αρχοντάκη 41-43 και θέλετε να απολαύστε την ποιότητα του Lucky στο σπίτι ή και στη δουλειά, καλέστε στο 28210 27516 ή αναζητήστε το Lucky σε e-food, Wolt ή BOX.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

We are “LUCKY” to have you!!!

 

 

Fb: lucky.central
Insta: lucky.central