Καρναβάλι της Πάτρας vs Καρναβάλι της Βενετίας σημειώσατε 1

 

 

Τα ύστερα του κόσμου, αγαπητές φίλες και φίλοι. Από εκεί που το Καρναβάλι της Πάτρας ακυρώθηκε επανειλημμένα λόγω Covid19, φτάσαμε στο σημείο που η πληρότητα στην Πάτρα πάει να χτυπήσει το 100% και οι τιμές τα επίπεδα των τιμών Σαντορίνης (γράψαμε Μύκονο στον τίτλο αλλά είπαμε να δοκιμάσουμε κι άλλο νησί).

 

 

Έτσι, τα διαθέσιμα δωμάτια για το τριήμερο Σάββατο 25 Φλεβάρη ως Καθαρά Δευτέρα (27/2) είναι ελάχιστα. Πιο συγκεκριμένα, στο Booking υπάρχουν πέντε επιλογές που ξεκινούν από τα 260 ευρώ τα δύο βράδια (άρα 130 η διανυκτέρευση), η επόμενη φτάνει στα τα 500 ευρώ για δύο βράδια, η τρίτη στα 820 ευρώ, η τέταρτη στα 1390 ευρώ και η πιο λουξ στα 2863 ευρώ.

 

 

Όσον αφορά τα Airbnb, υπάρχουν 4 διαθέσιμα. Το πιο φτηνό το βρίσκεις στα 271 ευρώ και το πιο ακριβό στα 2585 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει κανείς να μείνει δύο βράδια θα πληρώσει 5170 ευρώ. Μάλιστα, αυτό το συγκεκριμένο χρεώνει 108 ευρώ τη βραδιά στα άλλα τριήμερα (πχ 11 με 13 Φεβρουαρίου), οπότε καταλαβαίνετε ότι αν διαλέξετε μια άκυρη από το Καρναβάλι ημερομηνία, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κατάλυμα επιπέδου Τόκυο, αλλά στην Πάτρα. Τέτοια κατάσταση παίζει και σε άλλες επιλογές;

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

 

Not bad, έτσι;

 

Πηγή: luben.tv