Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου

 

 

Πολλά είναι τα όσα συμβαίνουν στο αστρολογικό τοπίο το τελευταίο διάστημα, ενώ η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε εχθές 5/02, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου φέρνει ακόμη περισσότερες ανατροπές και δύσκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις.

Πέρα από την Πανσέληνο όμως, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου. Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο στα συγκεκριμένα ζώδια.

 

Δίδυμοι

Ο Άρης εδώ και μήνες δεν λέει να φύγει από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας από την μια δυναμισμό, μαχητικότητα και θετική ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι, από την άλλη όμως, φέρνει και γενικότερη ένταση, θυμό και ανησυχία. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς στις 05/02 θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και πιέσεις από ανωτέρους, οι οποίες θα σας αγχώσουν και μπορεί να σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα. Με τον Άρη στο ζώδιο σας είστε ανυπόμονοι και θέλετε όλα να γίνουν με τον δικό σας τρόπο. Θα δυσκολευτείτε λοιπόν να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε για χάρη των άλλων. Επομένως είναι σημαντικό να είστε τυπικοί και να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Παρθένος

Αυτό το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας κάνει ασυγκράτητους μέσα στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις σας και μπορεί να νιώσετε αδύναμοι να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που θα παρουσιαστεί. Αν και γενικά φημίζεστε για τη λογική και την αυτοσυγκράτηση σας, τώρα μπορεί εύκολα να κάνετε απερισκεψίες και επιπολαιότητες, αφού θα σας κατακλύσει η επιθυμία να βιώσετε κάτι έντονο και παθιασμένο. Εάν το τελευταίο διάστημα έχετε πιεστεί υπερβολικά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, μη βιαστείτε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας και προτιμήστε να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεώσετε τη σχέση σας και τη σεξουαλική σας ζωή.

 

Τοξότης

Πρόκειται για ένα εκρηκτικό τετράγωνο, αυτό της Αφροδίτης με τον Άρη και αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν, ενώ δεν είναι απίθανο να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία με έναν/μια πρώην. Το συναίσθημα τώρα θα σας κατακλύσει και μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Είναι λοιπόν πιθανό αυτές τις ημέρες κάποιοι από εσάς να βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές και να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο ολοκληρωτικά. Εάν δεν θέλετε όμως να πληγωθείτε και να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα, προτιμήστε να μην τα δώσετε όλα γιατί αυτή η όψη της Αφροδίτης δεν δείχνει μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και έρωτες.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Πηγή: jenny.gr