Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπάρχουν επιλογές σε λουλούδια, εκτός από τριαντάφυλλα.

 

 

Κάθε χρόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περίπου 250 εκατομμύρια τριαντάφυλλα ετοιμάζονται για δώρο στα ανθοπωλεία, σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανών Ανθοπωλών.

Με τόσα πολλά, λοιπόν, τριαντάφυλλα να κατακλύζουν τα καταστήματα κάθε χρόνο, είναι σχεδόν αδύνατο να χαρίσετε κάποιο άλλο λουλούδι στους αγαπημένους σας. Ωστόσο, αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε, επιλογές υπάρχουν. Ενας Αμερικανός ανθοπώλης, ο Korrin Wheeler με έδρα το Ντάλας, αποκάλυψε στο purewow τα πιο ρομαντικά λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τις σημασίες τους και πώς να κάνετε τα κομμένα λουλούδια σας να διαρκέσουν περισσότερο.

 

Τα πιο ρομαντικά λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

  • Για μακροχρόνια σχέση: Κρίνος
  • Για ένα νέο ειδύλλιο: Νεραγκούλα
  • Για φιλία: Τουλίπες
  • Για κάτι οικονομικό: Γαρίφαλα
  • Για κάτι εντυπωσιακό: Ορχιδέες
  • Το πιο αντισυμβατικό ζεύγος λουλουδιών: Ηλιοτρόπια και κόκκινα τριαντάφυλλα
  • Το αναπάντεχο: Ορτανσία

 

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

Πώς να κάνετε τα λουλούδια να διαρκέσουν περισσότερο

Αν είμαστε τυχεροί, τα κομμένα λουλούδια μπορεί να αντέξουν μια εβδομάδα, αλλά τελικά είναι αναπόφευκτο να μην μαραθούν. Ακολουθήστε ωστόσο τις παρακάτω συμβουλές για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των λουλουδιών σας.

«Φροντίστε να αλλάζετε το νερό κάθε δύο με τρεις ημέρες», συμβουλεύει ο Wheeler. Θα πρέπει επίσης να πλένετε και το βάζο, ώστε να μειωθούν τα βακτήρια.

«Αν θέλετε πραγματικά να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής προσθέστε δροσερό νερό», συνιστά. «Για τα τριαντάφυλλα και ορισμένα λουλούδια, προσθέτω ακόμη και πάγο. Για τις ορτανσίες, δεν θα συνιστούσα να το κάνετε αυτό. Το κόψιμο του κάτω μέρους των μίσχων [υπό γωνία] όταν αλλάζετε το νερό θα τα βοηθήσει επίσης να διαρκέσουν περισσότερο. Όταν φτάσετε στις τελευταίες ημέρες της ζωής των λουλουδιών σας, καλό είναι να τα μεταφέρετε σε ένα μικρότερο βάζο, επειδή θα κόβετε επανειλημμένα τους μίσχους».

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete
Πηγή: iefimerida.gr