Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

 

 

Τον ερχόμενο Μαρτίο κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey με τίτλο “Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”. Μέχρι τότε η τραγουδίστρια μάς δίνει μια μικρή γεύση μέσω Instagram και ενός σχετικού post που έκανε.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τη φωτογράφιση που έκανε για την προώθηση του τραγουδιού “American Whore. Το τραγούδι που θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ, θα κυκλοφορήσει νωρίτερα, στις 14 Φεβρουαρίου. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η σταρ μαρτυρούν πως μάλλον θα έχει και βιντεοκλίπ και είναι πιο αποκαλυπτικά από αυτά που θα περίμενε κανείς. Σε ένα από αυτά, ποζάρει μπροστά από μια κουρτίνα, φορώντας μονάχα ένα λευκό μάλλινο πουλόβερ και τίποτα άλλο από κάτω.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μαζί με τα νέα για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, ανάρτησε και το πρώτο της κομμάτι, το ομώνυμο του άλμπουμ, που έχει γράψει η ίδια με τον Mike Hermosa. Η Lana Del Ray υπογράφει και την παραγωγή του άλμπουμ της μαζί με τους Jack Antonoff, Drew Erickson και Zach Dawes.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

 

Το άλμπουμ, που ακολουθεί το ‘Blue Banisters” θα περιλαμβάνει συνεργασίες με μερικά διάσημα ονόματα της βιομηχανίας, όπως Father John Misty, Bleachers του Τζακ Άντονοφ και Τόμι Τζένεσις.

 

Πηγή: marieclaire.gr