To Chania City app είναι ο απόλυτος τουριστικός οδηγός για όσους επισκέπτονται το νησί μας.

 

 

Κατεβάζοντας ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή, ο επισκέπτης ανακαλύπτει τρόπους για να κάνει ημερήσιες εκδρομές, κρουαζιέρες, σαφάρι, να νοικιάσει αυτοκίνητο, μηχανή ή και ποδήλατο, να κάνει καταδύσεις και να επισκεφθεί θαλάσσια πάρκα.

Μπορεί ακόμα να κλείσει τη διαμονή του σε ότι κατάλυμα επιθυμεί. Από 5άστερο έως και studios. Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες. Θα ανακαλύψει τα δρομολόγια των λεωφορείων, περιπατητικές ή ποδηλατικές διαδρομές, την εμπορική αγορά, καταστήματα ομορφιάς και περιποίησης, αλλά και ιστορικά μνημεία και must visit προορισμούς.

 

 

 

Το φαγητό και η διασκέδαση δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με αμέτρητες προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες! Εναλλακτικές μορφές διασκέδασης, όπως ιππασία, γευστικές εκδρομές και μαθήματα μαγειρικής, θα τα βρει όλα στον απόλυτο οδηγό! Αν τους μαγέψει το νησί, μια ματιά στους wedding planners θα τους βοηθήσει να ζήσουν την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, στο νησί!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Το Chania City app είναι το πιο χρήσιμο ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο για τον επισκέπτη και η ιδανική λύση παγκόσμιας προβολής για την επιχείρηση που θέλει να προβληθεί εύστοχα και οικονομικά. Κάθε επιχείρηση προβάλει τα highlight της, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της και φυσικά το στίγμα της στο χάρτη (Google Maps) καθώς και τη διαδρομή από και προς αυτήν!

 

 

Καταχωρήστε και σεις την επιχείρηση σας και δηλώστε ΠΑΡΟΝ στη νέα σεζόν που έρχεται!

Για πληροφορίες-εγγραφές καλέστε έγκαιρα στο 6934354154.