Κάθε εβδομάδα η διασκέδαση στο γνωστό σημείο διασκέδασης στην Επιμενίδου 2 χτυπάει κόκκινο! Μοναδικές live βραδιές κάνουν τα βράδια σας ξεχωριστά!

 

 

Τετάρτη όπως και τις προηγούμενες γίνεται η αρχή με “BarStars – Karaoke” βραδιά με τραγούδι και διασκέδαση για όλους και τον Stathis Ioannou on decks, κάθε Παρασκευή η μέρα αυτή ανήκει στους ανεπανάληπτους FreakTones την House band του Bras και κάθε Σάββατο ο Μάνος Μαλαξιανάκης σας υποδέχεται με τη διάθεση στα ύψη.

Πέμπτη 16/2 καταπληκτική Τσικνοπέμπτη ετοιμάζεται, με τον Σταύρο Λαμπρόπουλο και την ορχήστρα του ζωντανά και τον Στάθη Ιωάννου on decks, Κυριακή 19/2 o Απόστολος Ρίζος, ένας από τους ξεχωριστούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση στα Χανιά, Πέμπτη 23/2 o Mύρωνας Στρατής συστήνεται ξανά στα μουσικά δρώμενα μέσα από έναν νέο ρόλο, το alter egο του σαν Dj, Mironas και Κυριακή 26/2 μασκαρευόμαστε και διασκεδάζουμε σε τρελούς καρναβαλικούς ρυθμούς παρέα με τους FreakTones LIVE και τον Dj Wolf σε Que te la pongo μουσικές!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

 

INFO
The Day: Τετ. 15/02 – Κυρ. 26/02
The Time: 21:00
The place: Bras de Frères bar
Location: Επιμενίδου 2