H Jenna Ortega εξελίσσεται στο νέο φαινόμενο του Hollywood, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά που υπογράφει ο Tim Burton για το Netflix, με τίτλο Wednesday.

 

H σειρά Wednesday είναι η σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο αγγλόφωνο Netflix κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας της, κι αυτή για την οποία όλοι μιλούν τελευταία. Η Jenna Ortega υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο της Wednesday Addams, της κόρης δηλαδή της Οικογένειας Addams, που οι λάτρεις του μαύρου χιούμορ και του τρόμου αγαπήσαμε.

H Jenna Ortega είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Scream 5 και X πριν αναλάβει το ρόλο της Wednesday. Το Hollywood έχει πάθει τη δική του εμμονή μαζί της, μέσω της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Ήρθε ο καιρός, λοιπόν, να τη γνωρίσεις κι εσύ καλύτερα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

 

Η Jenna Ortega και η καταγωγή της

Η Jenna Ortega γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2002 και έχει καταγωγή από το Μεξικό και το Πουέρτο Ρίκο. «Είμαι 75% Μεξικάνα και 25% από το Πουέρτο Ρίκο. Η προγιαγιά μου από την πλευρά της μητέρας μου μετανάστευσε στις ΗΠΑ από ένα μικρό ράντζο κοντά στη Sinaloa του Μεξικό. Ήρθε στις ΗΠΑ ως παράνομη μετανάστρια, ελπίζοντας να φτιάξει μία καλύτερη ζωή για τις 4 κόρες της», είχε γράψει η ηθοποιός σε ένα άρθρο της στο PopSugar.

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

Η υποκριτική μπήκε στη ζωή της από νωρίς

Ο χώρος του θεάματος ανακάλυψε την Jenna Ortega όταν ήταν μόνο 9 ετών. Η μητέρα της ανάρτησε στο Facebook ένα video που την έδειχνε να ερμηνεύει έναν μονόλογο και τράβηξε την προσοχή ενός φίλου της οικογένειας που γνώριζε έναν ατζέντη.

«Το ανάρτησε σαν πλάκα για τους στενούς μας φίλους γιατί ήξεραν ότι ήμουν πολύ εκφραστική και δραματική ως παιδί», είχε πει η Jenna Ortega.

Η κίνηση αυτή της μητέρας της έφερε διαφημίσεις, αλλά και τον πρώτο της ρόλο ως guest star στη σειρά Rob το 2012. Ήταν μόλις 10 ετών.

 

 

Ανάμεσα στις τηλεοπτικές δουλειές της πορείας της μέχρι σήμερα, είναι οι σειρές Jane the Virgin, You, Yes Day και Stuck in the Middle. Περιττό να σου θυμίσω ότι είναι μόνο 20 ετών ακόμα.

 

Η Jenna Ortega λατρεύει τα σκοτεινά σενάρια

Η Jenna Ortega αγαπά οτιδήποτε spooky κι όπως έχει πει την τραβάνε περισσότερο τα σκοτεινά σενάρια, γιατί «κάποια αόρατη χορδή» τη συνδέει με αυτά.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

«Μου αρέσουν τα πράγματα που είναι ενοχλητικά. Υπάρχει μία αόρατη χορδή που συνδέει τους serial killers, τα τέρατα, τα διάφορα πλάσματα κι εμένα. Όπου κι αν πάω», είχε πει σε συνέντευξή της στο The Face.

 

Όταν ήταν μικρή έκανε αυτοψίες σε νεκρά ζώα

«Είμαι παράξενη. Συνήθιζα να κάνω νεκροτομές σε μικρά ζώα όταν ήμουν μικρή. Για παράδειγμα σε σαύρες που έβρισκα νεκρές στην πίσω αυλή», είχε αποκαλύψει η Jenna Ortega.

Μάλιστα, σε όλη τη ζωή της τη συγκρίνουν με τη Wednesday Addams, όχι μόνο λόγω της έλξης που της ασκεί η σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, αλλά και χάρη στο black humor της. «Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι ξεχωρίζουν πότε είμαι σοβαρή και πότε σαρκαστική», έχει πει.

 

Έκανε οντισιόν για τον ρόλο της Wednesday καλυμένη με αίμα πραγματικό και μη

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

 

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

Αν ακόμα δεν έχεις ανατριχιάσει αρκετά με την περίπτωση της Jenna Ortega, τώρα μάλλον θα σου συμβεί. Όταν έκανε οντισιόν για τον ρόλο της Wednesday, η ηθοποιός εμφανίστηκε καλυμμένη με αίμα. Ήταν αμέσως μετά το γύρισμα της σκηνής του θανάτου της στην ταινία X και η οντισιόν έγινε μέσω Zoom. Ήταν καλυμμένη με ψεύτικο αίμα για τη σκηνή, στην οποία φορούσε ένα προσθετικό που όταν το έβγαλε της έσκισε το σαγόνι.

«Όταν γνώρισα τον Tim Burton για τον ρόλο της Wednesday, είχα ψεύτικο αίμα και ιδρώτα από γλυκερίνη στα μαλλιά μου και ένα μεγάλο κόψιμο στο πρόσωπο μου και ήμουν άγρυπνη για 24 ώρες. Μπήκα στο Zoom και γέλασε που με είδε. Με έκανε κι εμένα να γελάσω. Νομίζω ότι ήταν πολύ τρυφερό», είχε πει στο Wired.

 

Πηγή: ladylike.gr