Ο Γιώργος Λιανός απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του για τη συνάντηση Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star – Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι «μυρίζει μπαρούτι» στον Αγιο Δομίνικο

 

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις παίκτριες που θα μπουν στο Survivor All Star και η είσοδός της αναμένεται με αγωνία από το τηλεοπτικό κοινό, κυρίως για όσα πρόκειται να ειπωθούν ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον οποίο είδαμε να ανταλλάσσει «καυτά» φιλιά με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο παιχνίδι.

 

 

Η τραγουδίστρια και ο παίκτης των Διασήμων συναντήθηκαν στο Survivor, στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, στιγμιότυπο που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στο επεισόδιο της Κυριακής (19/2).

 

 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτσώλης, όταν συναντήθηκαν ο Μάριος Πρίαμος και η Ελευθερία Ελευθερίου, εκείνος πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο κι εκείνη τραβήχτηκε πίσω με ιδιαίτερη αμηχανία.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τα εξής: «Προσγειώθηκαν οι νέες αφίξεις, εσείς θα το δείτε την Κυριακή. Μπήκαν από χθες, έκαναν ντου στην παραλία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου… Προς το παρόν δεν έχει γίνει κουβέντα, η φάση είναι όμως μπαρούτι».

 

Πηγή: reader.gr