Μια όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

 

 

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής η Ιωάννα Μαλέσκου με μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ένα κορίτσι.

«Είναι το λεγόμενο “baby pink” και οι ουρανοί “βρέχουν” αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η “ομπρέλα” σου! Με αγάπη, η μανούλα σου. It’ s a girl», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες που πόσταρε και ποζάρει με μια ροζ ομπρέλα.

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», δήλωσε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό «OK!» και πρόσθεσε: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

 

Πηγή: iefimerida.gr