Smartphones 2023: Πώς θα επιλέξεις αυτά με την καλύτερη κάμερα.

 

 

Τα smartphones έχουν γίνει προέκταση των χεριών και των ματιών μας, επιτρέποντάς μας να τραβάμε φωτογραφίες και βίντεο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Η ιστορική φωτογραφία τη στιγμή που ο LeBron James σπάει το ρεκόρ πόντων στο NBA, αποδεικνύει ότι για τους περισσότερους η καταγραφή μιας εμπειρίας είναι σημαντικότερη από την εμπειρία την ίδια. Και φυσικά η κάμερα στα smartphones αποτελεί και το 2023 το βασικό στοίχημα των εταιρειών.

 

 

Η λίστα των smartphones με την καλύτερη κάμερα

Αυτά που ακολουθούν είναι μερικά μόνο από τα καλύτερα smartphones που πρέπει να λάβουμε υπόψιν αν ψάχνουμε για μια συσκευή με κάμερα υψηλής ποιότητας για να αγοράσουμε το 2023. Σκέψου ότι τα χαρακτηριστικά της κάμερας μπορεί να διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή, επομένως είναι σημαντικό να κάνεις ενδελεχή έρευνα πριν αγοράσεις ένα smartphone.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Samsung Galaxy S23 Ultra

Το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι ένα premium smartphone που προσφέρει κορυφαία εμπειρία χρήσης. Η κάμερα 200 megapixel επιτρέπει ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε περίσταση, από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Ο πιο προηγμένος αισθητήρας κάμερας στα smartphones Samsung Galaxy και ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 21 προσαρμόζονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μειώνουν το θόρυβο, ενώ ο φακός της κάμερας φωτίζει τη λήψη θολώνοντας την αντανάκλαση. Η ευρυγώνια κάμερα έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε ανάλυση, προσφέροντας ευκρίνεια που δεν έχουμε ξαναδεί σε συσκευή Samsung Galaxy. Μπορείς να μεγεθύνεις και να περικόψεις για να βγάλεις μια άλλη λήψη ή να διατηρήσεις την εικόνα ως έχει.

 

Xiaomi 12T Pro 5G

Η πρόσφατη κορυφαία κάμερα της Xiaomi είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός αισθητήρα 200 megapixel, ο οποίος είναι μία από τις λίγες καινοτομίες στον τομέα των smartphones το 2023. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει zoom 2x εντός του αισθητήρα, το οποίο αξιοποιεί τη μεγάλη επιφάνεια του αισθητήρα 1/1,22 ιντσών για τη λήψη πορτραίτων υψηλής ποιότητας. Η εξαιρετική ευκρίνεια, η δυνατότητα νυχτερινής φωτογράφησης και η γρήγορη εστίαση εξασφαλίζονται από το εξελιγμένο σύστημα απεικόνισης 200MP, το οποίο χρησιμοποιεί υλικό τελευταίας τεχνολογίας και τους προηγμένους αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης της Xiaomi.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

iPhone 14 Pro

Το iPhone 14 Pro είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής χάρη στη δύναμη του επεξεργαστή A16 Bionic. Διαθέτει ένα σύστημα κάμερας υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κύριας κάμερας 48 megapixel σε iPhone, εξοπλισμένης με αισθητήρα τεσσάρων pixel και ένα εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας γνωστό ως Photonic Engine. Αυτή η τεχνολογία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των φωτογραφιών που λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία Night Mode, τα πορτραίτα, τα Photo Styles, η δυνατότητα λήψης σε Apple ProRAW, η λειτουργία Action Mode για ομαλό και σταθερό βίντεο ακόμα και όταν κινείσαι και η λειτουργία Cinema Mode σε 4K στα 30 fps, είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

 

Google Pixel 7 Pro

Το Pixel 7 Pro, το οποίο διαφημίζει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα smartphones με τις καλύτερες επιδόσεις κάμερας στην αγορά. Το σετ τριών οπίσθιων καμερών, αποτελούμενο από μια κύρια κάμερα 50 MP, μια ευρυγώνια κάμερα 48 MP και ένα ζουμ 12 MP, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ισχύς του τσιπ Tensor G2 καθιστά δυνατή την επίτευξη οπτικών ζουμ έως και 4,8x και ψηφιακών ζουμ έως και 30x. Η κάμερα Real Tone χρησιμοποιεί αλγόριθμους που εκπαιδεύτηκαν σε πάνω από 10.000 πορτρέτα ανθρώπων για να διασφαλίσει την ακριβή αναπαράσταση των τόνων του δέρματος. Η λειτουργία νυχτερινής φωτογράφισης έχει επίσης βελτιωθεί και πλέον απαιτεί μόνο το μισό χρόνο έκθεσης σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, παράγοντας ευκρινείς εικόνες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

 

VIVO X 80 PRO

Η Vivo, ο κατασκευαστής premium smartphones, παρουσίασε το πρώτο της τηλέφωνο που πραγματικά ξεχωρίζει για τη φωτογραφική του καινοτομία. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα επεξεργασμένο πίσω κάλυμμα από γυαλί Fluorite AG και μια τετράγωνη πλάκα Cloud Window module που περιέχει τη θήκη της πίσω κάμερας. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τέσσερις αισθητήρες που αναπτύχθηκαν από κοινού με τη Zeiss, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και λάτρεις της φωτογραφίας.

 

Πηγή: esquire.com.gr