Η αφιέρωση της Βανδή στον Μπισμπίκη από την αγκαλιά της Βίσση και το ζεϊμπέκικο που ξεσήκωσε τους θαμώνες – Δείτε βίντεο

 

 

«Φωτιά» πήρε η πίστα, την Τετάρτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης παρέα με τον σύντροφό της, Βασίλικη Μπισμπίκη. Μάλιστα, ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και λέγοντας χαρακτηριστικά «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στην πίστα και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση, ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

 

@__katcat__ Deite to mexri to telos ? #vandi #enastron #fy #fyp ♬ original sound – KatCat

 

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες θέλοντας να διακωμωδήσουν το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη των προηγουμένων ημερών, έκαναν μία αναπαράσταση από αυτό, ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

@00ssongs story by its.kounadis on instagram #bisbikis #mpismpikis #vandi #despinavandi #vissi #annavissi #hotelermou #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – 00sSongs

 

@manoskatsampouris #foryou #fy #foryoupage #xyzbca #tiktokgreece #annavissi #annavissiofficial #despoinavandi #despoinavandi? #hotelermou ♬ πρωτότυπος ήχος – Manos Katsampouris

 

Instagram story από τη βραδιά ανέβασε και ο ηθοποιός. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτησε μία φωτογραφία με την Άννα Βίσση και μία ακόμη στην οποία η τραγουδίστρια είναι στην πίστα με τη Δέσποινα Βανδή.

 

 

Το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα την ώρα που τραγουδάει η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, το Σάββατο το βράδυ:

 

@protothema.gr #showbiz #viral #tiktokgreece #ελληνικοτικτοκ #news #fyp #protothema ♬ original sound – protothema.gr

 

Πηγή: protothema.gr