Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μουσικό ταξίδι προσφέρουν οι Kadinelia, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου.

 

 

Ένα ταξίδι στο οποίο τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας αποκτούν νέο χαρακτήρα μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Οι Kadinelia πρωτοήρθαν σε επαφή το 2014, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους. Την άνοιξη του 2015 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project: στον εμπλουτισμό της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία. Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τους οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες.

Σήμερα η μουσική τους αποτελείται από διασκευές παραδοσιακών ήχων, αλλά και από πρωτότυπες συνθέσεις του Θανάση και της Εύης.

Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο. Μετά από ένα μήνα εντατικών ηχογραφήσεων ολοκλήρωσαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

Επί σκηνής οι Kadinelia αποδεικνύουν ότι με την κατάλληλη ενέργεια ακόμα και ολιγομελή σχήματα μπορούν να προσφέρουν μία «γεμάτη» συναυλιακή εμπειρία. Η αφοσίωση και η άψογη παρουσία τους πάνω στο stage τους έχουν χαρίσει αναγνώριση, ανοίγοντας συναυλιακές πόρτες σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

INFO
The Day: Κυρ. 05/03
The Time: 21:00
The place: Bras de Freres
Location: Επιμενίδου 2