Το HOM interior fragrances φροντίζει να αρωματίσει το σπίτι, τον επαγγελματικό σας χώρο, το αυτοκίνητο ή τη ντουλάπα σας με τα προϊόντα των κορυφαίων brands

 

 

H πόλη μας απέκτησε πρόσφατα, το πρώτο κατάστημα, αποκλειστικά με αρωματικά χώρου. Το HOM interior fragrances φροντίζει να αρωματίσει το σπίτι, τον επαγγελματικό σας χώρο, το αυτοκίνητο ή τη ντουλάπα σας με τα προϊόντα των κορυφαίων brands. Στο πιο cute κατάστημα της πόλης θα βρείτε προϊόντα της Corona Di Fiori, Terra Incognita και Luxury Candles.

 

 

Δημιουργήστε μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα, μέσα από τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα από αρωματικά με sticks, ηλεκτρικούς, αλλά και απλούς αρωματιστές, λαδάκια, αρωματικά κεριά και spray, αλλά και αρωματικά αυτοκινήτου ή ντουλάπας και ξυπνήστε τις αισθήσεις που προκαλούν τα αρωματικά χώρου. Βρείτε το αρωματικό που ταιριάζει στη δική σας ψυχοσύνθεση και βελτιώστε κάθε στιγμή της μέρας σας. Τα αρωματικά χώρου αποτελούν και ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για αυτούς που αγαπάτε.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

 

Επισκεφθείτε το κατάστημα της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη 24, διαλέξτε το αρωματικό που σας ταιριάζει και ενημερωθείτε για το σωστό τρόπο χρήσης ώστε να το διατηρήσετε στη μέγιστη διάρκεια του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες του καταστήματος:

fb: hom_chania
insta: hom_chania