Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, κυκλοφόρησε στιγμιότυπο με την αναγγελία του γάμου τους

 

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς ετοιμάζονται να παντρευτούν, λίγο καιρό πριν η παρουσιάστρια φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μέσα από τον λογαριασμό Soula Glamorous στο Instagram, αναρτήθηκε στιγμιότυπο από της αναγγελίας του γάμου τους σε εφημερίδα, όπου γράφει, μεταξύ άλλων, ότι θα παντρευτούν στην Αθήνα.

Δείτε τη φωτογραφία

 

 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Μαλέσκου στις 8 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με μία ανάρτηση στο Instagram.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους ακολούθους της για τις ευχές για την ονομαστική της εορτή, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα μικρό μυστικό που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Πηγή: protothema.gr