Ο ζωδιακός κύκλος κλείνει μαζί του και αυτό είναι αφορμή για εορτασμό.

 

 

Διανύουμε την εποχή των Ιχθύων, του ζωδίου με το οποίο κλείνει το αστρολογικό έτος. Οι Ιχθύες είναι πολύ συναισθηματικοί, ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Τους αρέσει να προσφέρουν στους ανθρώπους που αγαπάνε, ενώ δύσκολα δέχονται τις αλλαγές.

Λίγο πριν υποδεχτούμε τον Κριό ας μάθουμε ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του τελευταίου ζωδίου του νερού που το κάνουν τόσο αξιαγάπητο.

 

 

Οι Ιχθύες δεν είναι εγωιστές

Δεν βάζουν ποτέ τον εαυτό τους πάνω από τους άλλους και με χαρά θυσιάζουν την ευτυχία τους. Σκέφτονται το γενικότερο καλό και το να αφήσουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος είναι το όνειρό τους.

 

Οι Ιχθύες είναι συμπονετικοί

Είναι πολύ δύσκολο ένας Ιχθύς να θυμώσει πάρα πολύ σε κάποιον και να του δείξει τα αρνητικά του συναισθήματα. Το ένστικτό τους τούς λέει να κοιτούν το θετικό και να δείχνουν την αγάπη τους, ακόμα και αν οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Οι Ιχθύες είναι σοφοί

Ως ο τελευταίος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου ο Ιχθύς φέρει τη σοφία όλων των υπόλοιπων ζωδίων. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους και μοιάζει σαν να έχουν σοφία ετών μέσα τους.

 

Οι Ιχθύες έχουν φαντασία και είναι καλλιτεχνικές φύσεις

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων αντιλαμβάνονται την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Η φαντασία τους είναι πλούσια και μπορεί να ονειρεύονται ακόμη και με τα μάτια ανοιχτά. Αυτή η έντονη ικανότητα να σκέφτονται, να προσαρμόζονται και να ονειροπολούν τους κάνει και πολύ καλούς καλλιτέχνες. Θεωρούνται ένα από τα πιο δημιουργικά, αλλά και πρωτοποριακά ζώδια.

 

Πηγή: marieclaire.gr