Τι είπε για τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε γιατί δεν τον είδαμε στο Survivor All Star ενώ απάντησε και πότε θα παντρευτούν με την Μαρία Αντωνά.

«Η παραγωγή του Survivor δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν με κάλεσαν ξανά, ενώ έχουν επιλεχθεί αυτά τα πρόσωπα. Είναι σαν να υπονόησαν στον κόσμο πως δεν μπήκα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Στενοχωρήθηκα, δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν κάτι που μου ταίριαζε πολύ. Στο Survivor ήμουν πολύ καλός και μάλλον αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια μίλησε για την προσωπική του ζωή και εξήγησε αρχικά γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τη Μαρία Αντωνά.

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Πηγή: protothema.gr