Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

 

Μια εβδομάδα- αφιέρωμα στον Ποσειδώνα ξεκινάει, αφού στις περισσότερες όψεις συμμετέχει κι αυτός. Στις 14 του μήνα πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα Μεταβλητά (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου κυρίως θα νιώσουν έντονα το συναίσθημα της απώλειας ή την αδυναμία να αντιδράσουν σε όσα τους συμβαίνουν. Στις 15 ο Ήλιος κλείνει τη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα και πάλι το 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών θα βρίσκεται σε μία χαοτική κατάσταση, ενώ την κρίση τους θολώνει τελείως η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 16 του μήνα. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Άρη και θα προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί.

 

 

Επιπλέον, κι εδώ κλείνει η τριάδα, η Αφροδίτη που διανύει την τελευταία μοίρα του Κριού τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Από αυτή την όψη επηρεάζονται κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι) που θα έρθουν αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις στις προσωπικές τους σχέσεις. Στις 17, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και θα αρχίσει να προσφέρει την εύνοιά της στα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι). Στις 17, επίσης κλείνει ο Ερμής από τους Ιχθύς τετράγωνο με τον Άρη κι έπειτα σύνοδο με τον Ήλιο. Τα 3α δεκαήμερα των Μεταβλητών θα έχουν πολλές επαφές και συζητήσεις που όμως εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε καβγάδες και παρεξηγήσεις. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύς που προσφέρει, συγκρατημένα βέβαια, ευκαιρίες στο 1ο δεκαήμερο των Σταθερών και των Μεταβλητών να βάλουν υπό νέες πιο σταθερές βάσεις τις σημαντικές τους σχέσεις.

 

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Θετικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις αυτές τις μέρες στα οικονομικά σου και είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μπόνους στη δουλειά ή μία αύξηση, ενώ η τύχη θα σε συνοδεύει και σε καινούριες επαγγελματικές συμφωνίες. Ίσως κάποιο τρίτο πρόσωπο να μεσολαβήσει σε κάποιο από τα παραπάνω για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε πιο συναισθηματικό επίπεδο, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με περισσότερη λογική τα άγχη και τις ανασφάλειες που έχεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο και θα αρχίσεις να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

2ο δεκαήμερο

Με αρκετό άγχος για τα οικονομικά σου και κυρίως σε ό,τι αφορά στα χρέη και τις οφειλές σου ξεκινάς την εβδομάδα, μάλλον γιατί συνειδητοποιείς πως έχεις κάνει αρκετά αχρείαστα έξοδα ή γιατί σου έρχονται κάποια ξαφνικά και σου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Ωστόσο, γρήγορα θα ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, ειδικά εάν ασχοληθείς με δραστηριότητες έξω από τα συνηθισμένα, όπως το να πας μία εκδρομή ή να ξεκινήσεις να μαθαίνεις κάτι καινούριο. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα υπάρξει μία αναπάντεχη, θετική αλλαγή στη δουλειά σου ή σε μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία, που ίσως να σχετίζεται κι αυτή με οικονομικά θέματα. Προσπάθησε από πλευράς σου να μην τα αφήσεις όλα στην τύχη και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

3ο δεκαήμερο

Πάρα πολλές σκέψεις και όνειρα κάνεις για την μελλοντική σου πορεία και οργανώνεις τα βήματά σου για να φτάσεις τους στόχους σου, όμως επιμένεις να βλέπεις τα πράγματα όπως εσύ θα ήθελες να είναι και δεν υπολογίζεις πολλά από τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις και θα στα επισημάνουν, μάλλον θα αντιδράσεις επιθετικά και αυτή η στάση σου δεν βοηθάει καθόλου, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κάνεις λάθος επιλογές. Παράλληλα, θα έχεις την τάση, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, να λειτουργείς ελεγκτικά και χειριστικά, προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου και πάλι θα πέσεις σε σφάλματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η γοητεία σου αυτές τις μέρες είναι ακαταμάχητη! Εκπέμπεις μία ιδιαίτερη λάμψη που κάνει τους πάντες να σε συμπαθούν, ενώ και η χαρούμενη διάθεσή σου έχει θετική επίδραση στους γύρω σου. Μπορείς λοιπόν να περιμένεις πως θα κάνεις καινούριες γνωριμίες και θα διευρύνεις τον κύκλο σου. Κάποια από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου θα έχουν τη δύναμη, λόγω θέσης, να σε βοηθήσουν επαγγελματικά ή να προωθήσουν κατάλληλα τα σχέδιά σου. Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να ξεκινήσει δειλά-δειλά μία σχέση με κάποιον/α φίλο/η σου, όμως μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά σας θα είστε επιφυλακτικοί και θα υπάρχει και ο φόβος ότι μπορεί να καταστρέψατε τη φιλία σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 787
2ο δεκαήμερο

Καθόλου υπομονή και καμία διάθεση συμβιβασμού δεν θα έχεις σε οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει με το ταίρι σου ή κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ή ακόμη και μία προσωρινή απομάκρυνση. Μέσα σου πάντως φαίνεται πως νιώθεις καλά με όσα συμβαίνουν, γιατί πολύ απλά εξωτερικεύεις τα αρνητικά σου συναισθήματα και δεν τα αφήνεις να σε επιβαρύνουν ψυχολογικά και να σου ξυπνούν φοβίες και άγχη. Με τα επαγγελματικά σου σχέδια ή το μέλλον των σπουδών σου θα καταπιαστείς προς τα τέλη της εβδομάδας, ωστόσο καλό είναι να μην αιθεροβατείς και να πάρεις τις αποφάσεις σύμφωνα με τις πραγματικές σου δυνατότητες και χωρίς να υπολογίζεις στην καλή σου τύχη.

3ο δεκαήμερο

Καινούριες γνωριμίες σε περιμένουν αυτές τις μέρες και θα διευρύνεις κατά πολύ τον κοινωνικό σου κύκλο. Μην ενθουσιάζεσαι όμως με όποιον/α γνωρίζεις αυτό το διάστημα και μην δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στα λόγια τους, αλλά και μην ανοίγεσαι παραπάνω από όσο χρειάζεται. Το πιο πιθανό είναι να σου δείχνουν το καλό τους πρόσωπο, προκειμένου να κερδίσουν κάτι από εσένα. Πολύ σημαντικό είναι να αποφύγεις προτάσεις συνεργασίας που μεν θα φαίνονται εξαιρετικές, όμως δεν θα έχουν καμία επιτυχία, αντιθέτως μπορεί να σου προκαλέσουν οικονομικές απώλειες. Γενικότερα καλό είναι να μην έχεις οικονομικές δοσοληψίες ούτε με φίλους που κάνετε χρόνια παρέα. Πρόσεξε ιδιαίτερα την περίπτωση που κάποιος θα σε πλησιάσει, λέγοντάς σου πως μοιράζεστε έναν κοινό στόχο ή όραμα. Ίσως χρησιμοποιεί αυτή σου την εμμονή για να σε εκμεταλλευτεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει στα επαγγελματικά σου θέματα και, προκειμένου να εδραιώσεις τη θέση σου, θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί να κλείσεις μία κρυφή συμφωνία με κάποιον ανώτερό σου. Αν διαχειριστείς με σύνεση την κατάσταση και τηρήσεις τα συμφωνηθέντα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ωστόσο και στην ερωτική σου ζωή υπάρχει μπόλικο μυστήριο. Πολύ πιθανό να έχεις αρχίσει να νιώθεις έντονα συναισθήματα για κάποιον/α συνάδελφο που όμως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να τα εκφράσεις, επομένως ο έρωτάς σου παραμένει πλατωνικός. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσει μεταξύ σας μία κρυφή σχέση, καθώς υπάρχουν αντικειμενικά και ίσως αξεπέραστα εμπόδια να την φανερώσετε.

2ο δεκαήμερο

Με νεύρα και άγχος ξεκινάς την εβδομάδα σου, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στη δουλειά. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να είχες μαζέψει όλο το προηγούμενο διάστημα κι άλλα παράπονα σε σχέση με την εργασιακή σου καθημερινότητα ή από τη συμπεριφορά των συναδέλφων σου και τώρα να κάνεις το μπαμ. Πάντως θα σε χαρακτηρίζει τόσο η κυκλοθυμία σου, όσο και οι απρόβλεπτες αντιδράσεις. Με άτομο του φιλικού σου κύκλο ενδέχεται να προκύψει η πιθανότητα για κάποια μελλοντική συνεργασία, όμως καλύτερα να μην πολυενθουσιάζεσαι, μέχρι να δεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Όπως και να έχει, σε περιμένουν στιγμές χαράς και διασκέδασης με αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι. Προσεκτικός/ή θα πρέπει να φανείς στα έξοδα που κάνεις πάνω στο κέφι.

3ο δεκαήμερο

Με μεγάλη προσοχή θα πρέπει να χειρίζεσαι αυτό το διάστημα τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και προτού να κλείσεις την οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να έχεις διπλοτσεκάρει όλες τις λεπτομέρειες και τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Πιθανώς από μεριάς σου να μην έχεις την υπομονή να εξετάσεις με προσοχή τις προτάσεις που δέχεσαι, ειδικά εάν είναι άκρως δελεαστικές, όμως έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί επίτηδες να σου πλασάρονται έτσι. Βιαστικός/ή και απρόσεχτος/η είσαι και στις πρωτοβουλίες που παίρνεις και θα κάνεις λάθη, εφ’ όσον πολλές φορές δεν έχεις την πλήρη εικόνα των καταστάσεων. Η ασυγκράτητη επιθυμία σου να αποκτήσεις χρήματα δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Πάντως και στην ερωτική σου ζωή φαίνεται να χάνεις τον έλεγχο με κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο στενό ή ευρύτερο φιλικό σου κύκλο.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Τα σχέδιά σου για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου, όπως επίσης και η προσωπική σου εξέλιξη είναι τα θέματα που έχουν αρχίσει να σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Αισθάνεσαι έτοιμος/η να κάνεις όποια θυσία χρειάζεται, προκειμένου να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο στόχο σου. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, θα έχεις σημαντική στήριξη από ένα φιλικό σου πρόσωπο που θα σε βοηθήσει τόσο να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, όσο και να ξεπεράσεις ή να παρακάμψεις κάποια εμπόδια. Στην ερωτική σου ζωή, εάν είσαι δεσμευμένος/η, υπάρχει μία γλυκιά ρουτίνα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, όμως σε ικανοποιεί απόλυτα, καθώς έχεις ανάγκη από ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό μέσα από το φιλικό σου κύκλο να ξεκινήσει μία ερωτική ιστορία.

2ο δεκαήμερο

Παρ’ όλο που έχεις χαλαρή διάθεση και επιθυμείς να περάσεις καλά με τους φίλους σου ή το ταίρι σου, κάποιο ξαφνικό γεγονός θα σε ρίξει πολύ και αντί να διασκεδάσεις, μάλλον θα καβγαδίσεις. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να υπάρξει μία αναπάντεχη νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει ή να κοπούν οι συχνές επαφές που είχες το τελευταίο διάστημα με κάποιο πρόσωπο που σου άρεσε πολύ κι αυτό να σου προκαλέσει, πέρα από στενοχώρια, θυμό. Από την άλλη στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις είναι θετικές και μπορεί να υπάρξουν και ορισμένες τυχερές ευκαιρίες για να προωθήσεις την καριέρα σου. Σίγουρα το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου θα είναι εξαιρετικό. Πάντως για να εξασφαλίσεις την όποια επιτυχία καλό θα ήταν να μην επαναπαύεσαι και να συνεχίσεις να κυνηγάς ενεργά τους στόχους σου.

3ο δεκαήμερο

Το μέλλον των επαγγελματικών σου σχεδίων ή των σπουδών σου σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, όπως επίσης και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις για να εξελιχθείς και να φτάσεις κάποια στιγμή να έχεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Η αλήθεια είναι πως από τη μία βλέπεις με υπεραισιοδοξία τα πράγματα κι από την άλλη συχνά ξεπηδούν διάφοροι φόβοι και άγχη σου, οπότε θα είναι δύσκολο να καταλήξεις στις σωστές αποφάσεις, ενώ μπορεί στο τέλος να απογοητευτείς και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, οπότε και θα καταλήξεις πλήρως δυσαρεστημένος/η με τον εαυτό σου. Ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ο/η σύντροφός σου ή κάποιος συνεργάτης σου θα προσπαθήσει με χειριστικούς τρόπους να σε κατευθύνει προς τα εκεί που θέλει, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν μεταξύ σας τα πράγματα στα άκρα και να έρθει το τέλος, εάν νιώσεις την καταπίεση. Αν είσαι ελεύθερος/η και ξεκινήσει τώρα μία σχέση στη ζωή σου, μεν θα υπάρχει έντονο πάθος και βαθιά συναισθήματα, άλλα να περιμένεις και ακραίες συμπεριφορές μεταξύ σας.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Με απόλυτη σοβαρότητα θα αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις αυτές τις μέρες και θα κάνεις κινήσεις, ώστε να διευθετηθούν και να μπουν σε πρόγραμμα οι εκκρεμότητες και τα χρέη σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις και μία σχετική άνεση να κάνεις όλα τα παραπάνω, καθώς μία θετική εξέλιξη στη δουλειά θα σου φέρει κέρδη. Στην ερωτική σου ζωή, έχει μετριαστεί το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου, ωστόσο αισθάνεσαι πως η σχέση σας πατάει σε γερές βάσεις και νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Εάν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση με ένα άτομο που μεν θα σε έλκει, όμως, για να προχωρήσεις μαζί το,υ θα κοιτάξεις να έχει όλο το πακέτο…

2ο δεκαήμερο

Τεταμένο θα είναι το κλίμα στο σπίτι σου στις αρχές της εβδομάδας και δύσκολα θα αποφύγεις έναν καβγά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ακόμη κι αν ένα θέμα δεν σε αφορά άμεσα, μοιραία θα μπλεχτείς και εσύ ή θα το δεις σαν αφορμή να βγάλεις από μέσα διάφορα παράπονα και μαζεμένα νεύρα. Γρήγορα πάντως θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση, αφού θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με τα αγαπημένα σου άτομα ή το ταίρι σου και να διασκεδάσεις κάνοντας τις αγαπημένες σου δραστηριότητες ή δοκιμάζοντας καινούριες, ενώ μπορεί και να πας ένα ταξιδάκι ή μία εκδρομή. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες και για να φλερτάρεις. Το μόνο κακό σε όλα τα παραπάνω είναι πως θα αφήσεις λίγο πίσω τη δουλειά σου και θα προκύψουν προβλήματα.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!
3ο δεκαήμερο

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για οικονομικά ανοίγματα και καινούριες επαγγελματικές συμφωνίες ή επενδύσεις, ούτε για να κάνεις διακανονισμούς χρεών. Από τη μία μπορεί να σου γίνουν φαινομενικά εξαιρετικές προτάσεις, που θα σου ακούγονται υπερβολικά συμφέρουσες, όμως υπάρχει από πίσω δόλος και από την άλλη μάλλον και η δική σου κρίση δεν είναι απολύτως καθαρή. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις χρόνο και πρέπει να πάρεις τώρα τις αποφάσεις σου, τουλάχιστον φρόντισε να εξετάσεις προσεκτικά τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα σε ό,τι υπογράφεις. Στην εργασιακή σου καθημερινότητα θα υπάρξουν προβλήματα και κόντρες με τους συναδέλφους για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη δουλειά και ποιανού οι προτάσεις και οι λύσεις θα εφαρμοστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Τα πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες αρχίζουν να σοβαρεύουν και φαίνεται πως μέλλον θα έχουν μόνο όσες έχουν σταθερές βάσεις. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, θα εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που σε δένουν με τον/την σύντροφό σου και προς το παρόν θα δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση σας, ακόμη κι αν έχεις διαπιστώσει πως υπάρχουν προβλήματα, με την ελπίδα πως ίσως να αλλάξουν ορισμένες προβληματικές καταστάσεις. Εάν είσαι ελεύθερος/η, θα δώσεις ευκαιρίες σε άτομα που γνωρίζεις τώρα να σε πλησιάσουν, όμως για να πάτε παρακάτω θα πρέπει πράγματι να αξίζει τον κόπο. Στα επαγγελματικά σου ευνοείσαι για νέες συμφωνίες με συνεργάτες από το εξωτερικό.

2ο δεκαήμερο

Δεν είσαι και ο/η καλύτερος/η συνομιλητής/ρια αυτές τις μέρες, καθώς θα χάνεις πολύ εύκολα την ψυχραιμία σου κάθε φορά που κάποιος θα τολμάει να εκφράσει αντίθετη άποψη από τη δική σου. Εύκολα και ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, θα προκαλούνται εντάσεις στις συζητήσεις που θα κάνεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και με τα αδέρφια σου ή άλλους στενούς συγγενείς. Μία καλή εξέλιξη μπορείς να περιμένεις στα οικονομικά σου και ίσως να αφορά και στην υπόλοιπη οικογένεια, ειδικά εάν έχει να κάνει με διακανονισμό χρεών, κληρονομικές υποθέσεις ή την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα, λόγω της σχετικής άνεσης που θα αποκτήσεις, να κάνεις κάπως απερίσκεπτη διαχείριση και να το μετανιώσεις έπειτα. Πρωτοφανή ανωριμότητα θα δείξεις και στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

3ο δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, όμως φαίνεται πως υπάρχουν διπλές καταστάσεις ή μυστικά της άλλης πλευράς που φυσικά εσύ αγνοείς πλήρως. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, το ταίρι σου εμφανίζει μόνο αυτά που ξέρει ότι θα εγκρίνεις, ενώ μπορεί για διάφορα θέματα να σου πει ψέματα ή ακόμη και να σε εκμεταλλεύεται. Ακόμη κι αν το καταλάβεις, δεν είναι βέβαιο ότι θα σου ζητήσει συγγνώμη, αντιθέτως μπορεί να σε κατηγορήσει πως εσύ τον/την αναγκάζεις να φερθεί έτσι. Το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας είναι αβέβαιο, ενώ μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις για το μέλλον σας, λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μία καινούρια γνωριμία που φαντάζει ονειρεμένη μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε εφιάλτη ή σε μία τοξική σχέση ή εξάρτησης. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να δείξεις ακόμη μεγαλύτερη προσοχή, δεδομένου πως διανύεις -ούτως ή άλλως- ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Μην εμπιστεύεσαι τα λόγια και τις υποσχέσεις των συνεργατών σου και μην προχωρήσεις βιαστικά σε καμία καινούρια συμφωνία, αν πρώτα δεν την έχεις εξετάσει πολύ καλά, διαφορετικά θα απογοητευτείς οικτρά.

 

Πηγή: astrology.gr