Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

 

Μια εβδομάδα- αφιέρωμα στον Ποσειδώνα ξεκινάει, αφού στις περισσότερες όψεις συμμετέχει κι αυτός. Στις 14 του μήνα πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα Μεταβλητά (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου κυρίως θα νιώσουν έντονα το συναίσθημα της απώλειας ή την αδυναμία να αντιδράσουν σε όσα τους συμβαίνουν. Στις 15 ο Ήλιος κλείνει τη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα και πάλι το 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών θα βρίσκεται σε μία χαοτική κατάσταση, ενώ την κρίση τους θολώνει τελείως η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 16 του μήνα. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Άρη και θα προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί.

 

 

Επιπλέον, κι εδώ κλείνει η τριάδα, η Αφροδίτη που διανύει την τελευταία μοίρα του Κριού τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Από αυτή την όψη επηρεάζονται κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι) που θα έρθουν αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις στις προσωπικές τους σχέσεις. Στις 17, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και θα αρχίσει να προσφέρει την εύνοιά της στα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι). Στις 17, επίσης κλείνει ο Ερμής από τους Ιχθύς τετράγωνο με τον Άρη κι έπειτα σύνοδο με τον Ήλιο. Τα 3α δεκαήμερα των Μεταβλητών θα έχουν πολλές επαφές και συζητήσεις που όμως εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε καβγάδες και παρεξηγήσεις. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύς που προσφέρει, συγκρατημένα βέβαια, ευκαιρίες στο 1ο δεκαήμερο των Σταθερών και των Μεταβλητών να βάλουν υπό νέες πιο σταθερές βάσεις τις σημαντικές τους σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητά σου έχει αρχίσει να γίνεται πιο απαιτητική αυτόν τον καιρό και ειδικά οι υποχρεώσεις σου στην δουλειά δεν έχουν τελειωμό. Προς το παρόν, δείχνεις να δέχεσαι με συγκατάβαση όσα έρχονται και προσπαθείς να είσαι όσο πιο σωστός/ή γίνεται σε όλα. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην καλή σου ψυχολογία παίζει και το γεγονός ότι οι συνάδελφοι και οι προϊστάμενοι σου αναγνωρίζουν την αξία σου και ίσως μάλιστα να έχεις και κάποια οικονομική ενίσχυση, όπως για παράδειγμα ένα μπόνους. Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να ξεκινήσει τώρα μία σχέση με άτομο που γνωρίζεις από τους χώρους που κυκλοφορείς καθημερινά. Εάν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα προσπαθήσετε να σπάσετε με το ταίρι σου την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα τα καταφέρετε σε αρκετό βαθμό.

2ο δεκαήμερο

Με μεγάλες δόσεις ανασφάλειας τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, θα ξεκινήσεις την εβδομάδα σου και το πιο πιθανό είναι να έχεις έντονο εκνευρισμό, καθώς διαρκώς θα σκέφτεσαι αρνητικά σενάρια ή θα θυμάσαι δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν. Πάντως, το ταίρι σου ή κάποιο φλερτ σου, εάν είσαι ελεύθερος/η, θα φροντίσει με τα λόγια και τις πράξεις του να καλύψει όλα σου τα κενά και θα πάρεις κατά πολύ τα πάνω σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποιες συζητήσεις για μία πολύ καλή επαγγελματική συνεργασία και μόνο με το ενδεχόμενο θα ηρεμήσεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Ίσως, προς τα τέλη της εβδομάδας, να δεχτείς κάποια παράπονα από την οικογένειά σου, γιατί, εστιάζοντας στα δικά σου θέματα, έχεις παραμελήσει όλους τους υπόλοιπους.

3ο δεκαήμερο

Δεν είσαι σε θέση να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα στη δουλειά και την καθημερινότητά σου και εάν υπάρχει η δυνατότητα, το ιδανικό θα ήταν να πάρεις άδεια και να ασχοληθείς με ό,τι σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει. Διαφορετικά θα πρέπει να ελέγχεις ξανά και ξανά ό,τι κάνεις για πιθανά λάθη, αλλά και να μην κάνεις τίποτα βιαστικά και ανοργάνωτα. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η αφηρημάδα σου μπορεί να σου στοιχίσει. Προσεκτικός/ή θα πρέπει να είσαι και σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους συναδέλφους, καθώς εύκολα τα λόγια σου μπορούν να παρερμηνευθούν. Στο χώρο του σπιτιού σου, επίσης, δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση, καθώς φαίνεται πως υπάρχει μία τάση ο ένας να ελέγχει τον άλλον ή κάποιος από την οικογένεια να προσπαθεί επιτακτικά ή με χειριστικό τρόπο να περάσει το δικό του σε σχέση με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παρόμοιες συμπεριφορές μπορεί να υπάρχουν και ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει από τη νέα της θέση τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα περίμενε κανείς να είσαι απόλυτα αισιόδοξος/η και να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις για το μέλλον. Ωστόσο, δεν δείχνεις να είσαι και τόσο ανέμελος/η και αντιμετωπίζεις τόσο τα ερωτικά σου θέματα, όσο και τα επαγγελματικά σου με αρκετή σοβαρότητα. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, πιθανώς να θελήσεις να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση, εάν έχεις καταλάβει ότι αξίζει. Διαφορετικά θα δώσεις μεν λίγο χρόνο ακόμη, όμως δεν θα είσαι και τόσο ελαστικός/ή στα επαναλαμβανόμενα λάθη. Εάν είσαι ελεύθερος/η, τα ανούσια φλερτ δεν σε καλύπτουν πλέον. Θα κάνεις τις κινήσεις σου μόνο με άτομα που πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον. Στις συνεργασίες σου, ο κύριος σκοπός σου είναι να προωθηθούν τα δημιουργικά σου σχέδια και να εκπληρώσεις μέσα από τη δουλειά σου τις φιλοδοξίες σου.

2ο δεκαήμερο

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και μάλλον θα υπάρξουν καβγάδες και ρήξεις με το ταίρι σου ή κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη, ειδικά εάν ξεσπάσει πάνω σου τα νεύρα του ή παρατηρήσεις αλλαγές στη συμπεριφορά του. Πέρα από αυτό, η υπόλοιπη καθημερινότητά σου είναι αρκετά ευχάριστη και χαλαρή, χωρίς να σε αγχώνουν η δουλειά και οι υποχρεώσεις σου, ενώ προς τα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξει μία καλή εξέλιξη στα εργασιακά σου που θα σε ανεβάσει οικονομικά ή θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τη θέση σου. Ό,τι συμβαίνει είναι προτιμότερο να το κρατάς για τον εαυτό σου και να μην μοιράζεσαι λεπτομέρειες με τους συναδέλφους σου. Ίσως και από αφέλεια να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, μεταφέροντας τα λόγια σου σε άτομα που δεν πρέπει.

3ο δεκαήμερο

Παραδομένος/η στον έρωτά σου είσαι αυτές τις μέρες και ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι, μην έχοντας καμία συναίσθηση της πραγματικότητας. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, το ταίρι σου σε γεμίζει γλυκόλογα και σου λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως ισχύουν. Παρ’όλο που μόνο αφελής δεν είσαι αυτή τη φορά, ίσως επειδή επηρεάζεσαι συναισθηματικά ή έχεις την ανάγκη να πιστέψεις πως όλα είναι τέλεια, δεν πολυσκαλίζεις τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις μία καινούρια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει και θα πιστέψεις πως υπάρχει ο απόλυτος έρωτας. Ωστόσο, σύντομα θα καταλάβεις πως το πρόσωπο που σου έκλεψε την καρδιά δεν είναι ακριβώς όπως σου παρουσιάστηκε και θα απογοητευτείς. Σε αντίθεση με την προσωπική σου ζωή, στο χώρο της δουλειάς έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να περνούν οι δικές σου απόψεις και να προωθούνται τα συμφέροντα σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιθανό να έχεις να αντιμετωπίσεις ορισμένα σοβαρά οικογενειακά θέματα. Θα πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα στους χειρισμούς σου, ώστε να βρεθούν καλές λύσεις. Η αλήθεια είναι πως προς το παρόν δεν θα δυσκολευτείς να συνεννοηθείς με τους δικούς σου, γιατί θα υπάρχει αλληλοκατανόηση και καλή θέληση. Μάλιστα, μπορεί τα καινούρια δεδομένα που θα διαμορφωθούν να κάνουν τη δική σου καθημερινότητα πιο εύκολη. Σε πιο προσωπικό επίπεδο θα θελήσεις να βάλεις ένα αυστηρότερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, για να βγαίνουν με περισσότερη άνεση οι υποχρεώσεις σου, ενώ μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή μία σειρά από θεραπείες αισθητικής.

2ο δεκαήμερο

Αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα ή ξαφνικά γεγονότα που προκαλούν καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέση με τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά, θα σε φορτώσουν με άγχος, το οποίο θα εκφράσεις με θυμό και ένταση. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν στην αρχή της εβδομάδας κάποια καβγαδάκια και μικροπαρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου. Από τα μέσα της εβδομάδας, γίνεσαι άλλος άνθρωπος και αντιμετωπίζεις τα πάντα με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Κανονίζεις εξόδους με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και διασκεδάζεις με την ψυχή σου, περνάς χρόνο με το ταίρι σου, φλερτάρεις, ασχολείσαι με τα χόμπι σου και γενικά με ό,τι σε κάνει να περνάς καλά. Το μόνο που δεν θα υπολογίσεις είναι τα υπερβολικά έξοδα που θα κάνεις, εξαιτίας των οποίων μπορεί και να στριμωχτείς οικονομικά.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!
3ο δεκαήμερο

Διάφορες οικογενειακές υποθέσεις ή προβλήματα σε κρατούν απασχολημένο/η αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο πως μπορείς τη δεδομένη στιγμή να βρεις για όλα αυτά μία κατάλληλη λύση. Πιθανώς να μην υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια ανάμεσα σε σένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση ή σε ωθεί προς τελείως λάθος κατευθύνσεις. Καλό θα ήταν να μην δείχνεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσα σου λένε οι δικοί σου και να επιμένεις στα σημεία που αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν σου κολλάει, αντί να τα προσπερνάς. Επίσης, εάν σκοπεύεις να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου ή να κάνεις μία τέτοιου είδους αγοραπωλησία, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με ό,τι συμφωνήσεις, ενώ το ιδανικό είναι να κερδίσεις λίγο χρόνο και να πάρεις τις αποφάσεις με πιο καθαρό μυαλό. Στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανό να υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης με τον/την σύντροφό σου και η συμπεριφορά του/της να σου προκαλεί ανασφάλεια, ενώ κι ένα δικό σου ξέσπασμα δεν είναι απίθανο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η ερωτική σου ζωή ανθίζει αυτές τις μέρες και ενώ μπορεί να μην είσαι γενικότερα εκφραστικός/ή με το ταίρι σου, θα θελήσεις να ανοίξεις την καρδιά σου. Τα λόγια σου μπορεί να μην στάζουν μέλι ακριβώς, ωστόσο θα είναι ειλικρινά και θα γεμίσουν χαρά το άλλο σου μισό. Εάν είσαι ελεύθερος/η, θα υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ, όμως θα δώσεις συνέχεια, μόνο εάν κάποιος/α πράγματι σε γοητεύσει. Διαφορετικά, ακόμη κι αν πάρει η άλλη πλευρά πρωτοβουλίες, θα βρει τοίχο. Σοβαρές συζητήσεις θα κάνεις και σε επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Ο τρόπος που θα τα παρουσιάσεις, παράλληλα με τις αυξημένες πιθανότητες που έχουν οι ιδέες και οι προτάσεις σου να πετύχουν, θα κάνουν τους συνομιλητές σου πολύ θετικούς να τις αποδεχτούν.

2ο δεκαήμερο

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλικές σου σχέσεις και ίσως με κάποια παρεξήγηση ή έναν καβγά που θα προκύψει από το πουθενά και θα φέρει απομάκρυνση ανάμεσα σε σένα και κάποιον φίλο σου. Θα προτιμήσεις να απομακρυνθείς από όλους για λίγο και να αφιερώσεις χρόνο αποκλειστικά στους δικούς σου ή να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Η οικειοθελής προσωρινή αποχώρησή σου από τις παρέες και τα κοσμικά δρώμενα θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις όσα συνέβησαν από διαφορετική οπτική. Από την άλλη, θα απολαύσεις την περιποίηση της οικογένειάς σου και θα θεωρήσεις πως είσαι πλήρης, ακόμη κι αν έχεις μόνο τους δικούς σου κοντά σου.

3ο δεκαήμερο

Τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής σου επιθυμείς να έχεις και σίγουρα σε ό,τι συμβαίνει στην οικογένεια και το σπίτι σου. Ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στους γύρω σου θα είναι απόλυτος και δεν θα αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αν και θα σου εκφράσουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους. Σε συζητήσεις που θα έχεις με φίλους και γνωστούς θα λάβεις πολλές πληροφορίες και νέα, όμως μην δώσεις καμία απολύτως βάση, εάν η πηγή δεν είναι αξιόπιστη. Επίσης, φρόντισε και από πλευράς σου να μην ανοίγεσαι πολύ και να μην αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τα σχέδιά σου, γιατί σίγουρα θα συζητηθούν και παραέξω. Μπορεί να κάνεις και κάποιες καινούριες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σου, όμως σύντομα θα διαπιστώσεις πως δεν έκανες σωστές εκτιμήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου από τώρα και για ένα μεγάλο διάστημα θα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολεί έντονα κι αν δεν δείξεις την απαιτούμενη σοβαρότητα στο πως τα χειρίζεσαι, θα έρχεσαι συχνά αντιμέτωπος/η με προβλήματα και δυσκολίες. Προς το παρόν πάντως, μπορείς να στηρίζεσαι στην οικογένειά σου που θα σε βοηθήσει είτε με κάποιες από τις υποχρεώσεις σου είτε για ένα καινούριο επαγγελματικό άνοιγμα που θέλεις να κάνεις. Δεν αποκλείεται να έχεις μία καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου κι έτσι να εξασφαλίσεις ένα έξτρα εισόδημα που μελλοντικά θα σου είναι εξαιρετικά βοηθητικό.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)
2ο δεκαήμερο

Ξαφνικά προβλήματα που πιθανώς να συνοδεύονται από εντάσεις και καβγάδες με τους δικούς σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Αυτή η κατάσταση μάλλον θα σε επηρεάσει και στη δουλειά και καθώς δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς, θα αρχίσει να σε καταβάλλει το άγχος. Βγαίνοντας με τους φίλους σου και συζητώντας ανώδυνα θέματα, θα ξεχαστείς και θα χαλαρώσεις, ενώ θα κάνεις παράλληλα και κάποιες καινούριες τυχερές γνωριμίες. Ωστόσο, θα πρέπει να μην εμπιστευτείς τυφλά κανέναν, όσο καλή εντύπωση κι αν σου κάνει, για πολύ προσωπικά σου θέματα. Αν ανοιχτείς παραπάνω από όσο πρέπει, δεν αποκλείεται να σε εκθέσει.

3ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θέματα σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και ψάχνεις μανιωδώς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου τάζει ο καθένας. Ειδικά εάν πρόκειται για καινούριες οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, πιστεύοντας πως θα χάσεις το κελεπούρι. Θα πρέπει να τις μελετήσεις προσεκτικά και να μην κάνεις αισιόδοξες υποθέσεις για το μέλλον, αλλά να βασίζεσαι στα πραγματικά δεδομένα. Ακόμη κι αν σου πουν για αύξηση στη δουλειά, ξεκαθάρισε τις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις, για να δεις κατά πόσο αξίζει στην ουσία. Στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα μία κρυφή σχέση γεμάτη πάθος ή να υπάρξουν επαφές και επικοινωνίες με κάποιον/α πρώην που δεν έχεις ξεπεράσει τελείως.

 

ΙΧΘΥΕΣ

1ο δεκαήμερο

Με περισσότερο ρεαλισμό αρχίζεις και βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου και ήδη έχεις σκεφτεί και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου για ορισμένα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου που έπρεπε άμεσα να διευθετηθούν. Όλα αυτά θα τα συζητήσεις με τους δικούς σου, τους φίλους σου και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα και το πιο πιθανό είναι να λάβεις κυρίως θετικά σχόλια για όσα έχεις κατά νου να βάλεις σε εφαρμογή. Η αποδοχή και τα καλά λόγια των γύρω σου θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σου και θα σε κάνουν να προχωρήσεις με περισσότερη σιγουριά. Με το ταίρι σου θα έχετε ειλικρινής συζητήσεις στις οποίες θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις προσδοκίες που έχεις από την σχέση σας, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις μία σημαντική καινούρια γνωριμία.

2ο δεκαήμερο

Τα σχέδια που κάνεις για τη δουλειά ή το μέλλον των σπουδών σου σε απασχολούν αρκετά αυτές τις μέρες και για αυτό το λόγο τα συζητάς διαρκώς. Ωστόσο, δεν είσαι καθόλου δεκτικός/ή σε μία αντίθετη γνώμη ή στην κριτική κι έτσι είναι εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν σκόπευες να κάνεις κάποια εκδρομή ή ταξίδι, μπορεί να αναβληθεί ή να αλλάξει το πρόγραμμά σου την τελευταία στιγμή. Στο χώρο της δουλειάς, προς τα μέσα της εβδομάδας μπορείς να περιμένεις μία θετική εξέλιξη που θα σου φέρει και οικονομικό κέρδος. Ίσως να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία ή οικονομική συμφωνία. Απόφυγε πάντως να συνεταιριστείς ή να έχεις οικονομικές συναλλαγές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, γιατί σου υπόσχεται πολύ περισσότερα από όσα πραγματικά έχει σκοπό να κάνει.

3ο δεκαήμερο

Έχεις μία δική σου αντίληψη των πραγμάτων και ειδικά αυτό το διάστημα αξιολογείς και σκέφτεσαι τα πάντα με υπεραισιοδοξία και απολύτως συναισθηματικά. Εάν από τις αποφάσεις που θα πάρεις για το μέλλον σου απουσιάζει πλήρως η λογική, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα οδηγηθείς σε λάθος επιλογές και κινήσεις. Δύσκολη θα είναι και η επικοινωνία με τους γύρω σου, δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Ειδικά με την οικογένειά σου ενδέχεται να υπάρξουν και καβγάδες, για τους οποίους μεγάλο μερίδιο ευθύνης θα έχεις εσύ με την συμπεριφορά σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα και ειδικά εάν σου προτείνουν κάποια συνεργασία πρόσωπα από το φιλικό σου κύκλο. Εκτός του ότι μπορεί να έχεις οικονομικές απώλειες θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας και ένα τοξικό κλίμα, ενώ δεν θα είναι εύκολο να απεμπλακείς από όλο αυτό.

 

Πηγή: astrology.gr