Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δέχτηκε σκληρή επίθεση, καθώς χαρακτηρίστηκε «υποκριτής» όσον αφορά τις «ευαισθησίες» του για το κλίμα.

 

 

Η Daily Mail «κράζει» τον βραβευμένο ηθοποιό, λέγοντας πως την ώρα που φωνάζει για την κλιματική αλλαγή, πήρε το ιδιωτικό του τζετ και έκανε ταξίδι 12.000 μιλίων σε Λονδίνο, Μαδρίτη και Μιλάνο, με σκοπό να… κυνηγήσει μοντέλα!

Ο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας στο Λος Αντζελες και μετά έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη, μέσα σε δύο εβδομάδες.

Εμφανίστηκε στα βρετανικά βραβεία BAFTAS στο Λονδίνο και ακολούθησαν ιδιωτικά πάρτι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα, φέρεται να ήταν προσκεκλημένος στο σπίτι ενός 21χρονου μοντέλου, της Τζόσι Ρέντμοντ, η οποία οργάνωσε πάρτι.

Ακολούθησε το ταξίδι στο Μιλάνο, όπου συναντήθηκε με την πρώην σύντροφό του, Τζίτζι Χαντίντ, και φυσικά το βράδυ παραβρέθηκε σε ένα ακόμη πάρτι, για να ακολουθήσει η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

 

 

Διαβάστε επίσης  Sfiga Club: Summer Opening 2024

Όλα αυτά τα ταξίδια έγιναν με το ιδιωτικό του τζετ, κάτι το οποίο έχει σχολιαστεί έντονα, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τα όσα πιστεύει και τονίζει σε κάθε ευκαιρία για την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο δέχεται κριτική γι’ αυτόν τον λόγο, καθώς και το καλοκαίρι του 2016 είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για ένα παρόμοιο ταξίδι με το ιδιωτικό του τζετ στην Ευρώπη, προκειμένου να πάρει ένα βραβείο για τις περιβαλλοντικές του «ανησυχίες»…

 

Πηγή: iefimerida.gr