Με το Survivor All Star να βρίσκεται ήδη εδώ και περισσότερους από δύο μήνες στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, οι παίκτες του reality επιβίωσης έχουν αρχίσει να νιώθουν έντονα την έλλειψη επαρκούς τροφής.

 

 

Με την πείνα να αποτελεί πλέον βασικό πρόβλημα μεταξύ των διαγωνιζόμενων στον Άγιο Δομίνικο, δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες παραβιάσεις των κανόνων του reality, καθώς παίκτες πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που παραβιάζονται οι κανόνες του παιχνιδιού.

Στις τέλος του Ιανουαρίου, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης, καθώς πιάστηκαν να κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου.

Οι δύο παίκτριες δεν παραδέχτηκαν ποτέ το γεγονός, ωστόσο η παραγωγή του παιχνιδιού τους έθεσε εκτός reality.

 

 

Survivor All Star: Σύσταση από υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής στους παίκτες

Σε ό,τι αφορά στο νέο περιστατικό παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού και σύμφωνα με τη σχετική αποκάλυψη του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», δύο παίκτες εντοπίστηκαν εχτές από την παραγωγή να κλέβουν φαγητό.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Πρόκειται για τους Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο, που φέρονται να έκλεψαν δύο φρυγανιές από ανθρώπους της παραγωγής του reality επιβίωσης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής έκανε συνολική παρατήρηση για το θέμα στους παίκτες του reality, χωρίς να επιβάλλεται κάποια ποινή σε Γκότση και Μπόγδανο.

 

 

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η παραγωγή εξήγησε στους παίκτες ότι είναι κατανοητή η κατάστασή τους, αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που ένα τέτοιο περιστατικό έγινε ανεκτό.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, το συγκεκριμένο συμβάν δεν πρόκειται να το δούμε σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star.

 

Πηγή: iefimerida.gr