Εξαιτίας των έντονων πλανητικών σκηνικών της εβδομάδας.

 

 

Περίεργες και λιγάκι δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, κυρίως εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα. Από τις 15/3 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, παρεξηγήσεις και μη ορθολογικές σκέψεις.

Μία ημέρα αργότερα η σύνοδος Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μάς κάνει υπερβολικά ευαίσθητες, ενώ το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους ενισχύει τον εκνευρισμό και την ένταση. Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο, όμως;

 

 

Κριός

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας αυτή την εβδομάδα. Άλλωστε, αυτή είναι η τρίτη φορά που ο ουράνιος κυβερνήτης σας, ο Άρης, συγκρούεται με τον Ποσειδώνα. Δημιουργώντας τριβή μεταξύ του 12ου οίκου των μυστικών και των ασυνείδητων προτύπων, μαζί με τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντός σας, η απελπισία σας να αποκτήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες μπορεί να σας οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε αν είναι δυνατόν – θα το χρειαστείτε.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Καρκίνος

Είτε χαρακτηρίζεται τον εαυτό σας τελειομανή είτε όχι, το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα σας βάζει σε έντονες και υπερβολικές σκέψεις για τα εγχειρήματά σας, ακόμα και για τις πεποιθήσεις σας. Μάλιστα, μπορεί να συγκεντρώνετε πληροφορίες παρασκηνιακά, αλλά και πάλι να μην κατανοείτε ή αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει. Ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σας δημιουργήσουν μπερδεμένα συναισθήματα και να συμβάλλουν σε μία θολή εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν. Επαγγελματικά, θα μπορούσατε επίσης να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα μιας εταιρικής σχέσης στις 16 Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο από τον Πλούτωνα. Λάβετε υπόψη ότι και οι δύο αυτοί πλανήτες θα διέρχονται από τον τελικό βαθμό των μελλοντικών ζωδίων τους, επομένως θέματα που προέρχονται ακόμα και από το 2008 θα μπορούσαν να ανακύψουν και να θελήσουν αναθεώρηση.

 

Ζυγός

Η δυναμική της καθημερινότητάς σας θα μπορούσε να είναι υπό την επιρροή ενός ξεπερασμένου συστήματος πεποιθήσεων. Ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σας και ο κόκκινος πλανήτης θα αναμετρηθεί με τον Ποσειδώνα για τρίτη και τελευταία φορά στις 16 Μαρτίου. Αν δυσκολεύεστε όσον αφορά διεκδικήσεις και δυναμισμό, παρόμοιες ενέργειες μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από την απογοήτευσή σας αυτή την εβδομάδα. Μιλώντας για σχέσεις, ο ουράνιος κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα αναμετρηθεί επίσης με τον Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο, σας αυτόν του σπιτιού σας στις 16 Μαρτίου και για τελευταία φορά πριν μπει στον Υδροχόο. Μια οικογενειακή δυναμική, παράδοση ή/και ξεπερασμένο σύστημα αξιών θα μπορούσε να τεθεί στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Πηγή: marieclaire.gr