Ο κόσμος ήταν φανερά εντυπωσιασμένος από το κομμωτήριο που αναμφίβολα είναι ένα στολίδι για την πόλη μας. Ένας χώρος φωτεινός που συνδυάζει την άνεση και τη λειτουργικότητα, με την υψηλή αισθητική. Προσθέστε σε αυτά τις γνώσεις και την εμπειρία του Πέτρου Ρενιέρη και έχετε την απόλυτη ανδρική εμπειρία περιποίησης.

 

 

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, η πόλη μας υποδέχτηκε και επίσημα ένα ολοκαίνουριο ανδρικό κομμωτήριο στην οδό Κυδωνίας 87. Το Prestige και ο ιδιοκτήτης αυτού, Πέτρος Ρενιέρης, υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς με μουσικές και σπιτικές λιχουδιές και ποτό που τελικώς εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό street party, με πολύ κόσμο και χορούς στο δρόμο.

 

 

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να καταφθάνει κόσμος και λίγο μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ανέλαβε ο Andreasondecks να πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά. Ο κόσμος ήταν φανερά εντυπωσιασμένος από το κομμωτήριο που αναμφίβολα είναι ένα στολίδι για την πόλη μας.

Ένας χώρος φωτεινός που συνδυάζει την άνεση και τη λειτουργικότητα, με την υψηλή αισθητική. Προσθέστε σε αυτά τις γνώσεις και την εμπειρία του Πέτρου Ρενιέρη και έχετε την απόλυτη ανδρική εμπειρία περιποίησης.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Όσοι τίμησαν τον Πέτρο με την παρουσία τους πέρασαν ένα πολύ ξεχωριστό απόγευμα. Όσοι δεν έχετε επισκεφθεί το κομμωτήριο, αξίζει να αφεθείτε στην περιποίηση που σας προσφέρει το Prestige!

 

Περισσότερες φωτογραφίες από τα εγκαίνια: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.672635344868767&type=3