Θα αποτελούσε τεράστια παράλειψη το να μην αναφέρουμε τους φετινούς δωροθέτες, μαζί με την ιστορία πίσω από τις χορηγίες τους. Προσωπικά για μας η ιστορία είναι πιο σημαντική (χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία των καταπληκτικών δώρων), διότι και οι δύο επικοινώνησαν μαζί μας από μόνοι τους!

 

 

Ένα πρωινό Τρίτης, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Αλέξανδρος από το Bike Alert, επίσημο αντιπρόσωπο των κορυφαίων κλειδαριών ABUS, των φίλτρων Hiflo, της Renthal και τόσων πολλών άλλων εταιρειών που δεν φτάνει ο χώρος εδώ για να αναφέρουμε.

«Δε μου λέτε, να σας στείλω μερικά δώρα να τα δώσετε στους τυχερούς που θα βρουν τα φλουριά;» «Ε μα το συζητάς άνθρωπέ μου; Ασφαλώς!» Λίγες μέρες μετά έσκασε η κούτα με τα δώρα τους: μία αλυσίδα 700/170 και ένα σετ φίλτρων αέρα και λαδιού.

 

Λίγες μέρες μετά, εντελώς τυχαία, πέρασε από το μαγαζί ο Δημήτρης Κύρκος, ο επίσημος εισαγωγέας των λιπαντικών Bardahl – είναι αυτά που διαφημίζει και η ομάδα Mooney VR46 του Rossi στις μοτοσυκλέτες της. «Θέλω να δώσω κάτι κι εγώ σε αυτό το υπέροχο event που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Τι λες;» «Νομίζω ότι τα λάδια που χρειάζεται όποιος κερδίσει για μία αλλαγή λαδιών θα είναι σούπερ» του απάντησα. Λίγες μέρες μετά έστειλε με κούριερ τη δωροεπιταγή που βλέπετε και μας ζήτησε να του πούμε τι τύπο και πόση ποσότητα χρειάζεται ο τυχερός για να μας τα φέρει ο αντιπρόσωπός του στο Ρέθυμνο, ο Κυριανιτάκης ο Μανώλης.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

Τέλος, κάθε φορά τα τελευταία 5 χρόνια ο Νίκος ο Λιγκουνάκης από το Ι.ΚΤΕΟ Ακρωτηρίου προσφέρει τέσσερα δωρεάν κουπόνια ελέγχου μοτοσυκλέτας. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν τα κατάφερε να είναι μαζί μας φέτος, αλλά δεν πειράζει, έχουμε πολλές να πάμε ακόμα.

Μα τι υπέροχοι τύποι είναι αυτοί; Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ, και του χρόνου με υγεία να μας ξαναδώσετε!

 

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t