Αποφασίσαμε να τους κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, παρά το γεγονός ότι είχαν μεγάλους ενδοιασμούς. Όμως κρίναμε ότι αξίζει να γνωρίσετε τη Νικολέτα και τη Δήμητρα για να κατανοήσετε πόσο όμορφο είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς…και εκείνες πραγματικά αγαπούν τη μόδα!

 

 

Είναι πολύ αγαπημένες και φαίνεται από την πρώτη στιγμή που θα τις γνωρίσεις. Έχουν πάθος για αυτό που κάνουν, αλλά και ένα ενθουσιασμό για αυτό που πραγματικά αγαπούν και οι δύο.

Αποφασίσαμε να τους κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, παρά το γεγονός ότι είχαν μεγάλους ενδοιασμούς. Όμως κρίναμε ότι αξίζει να γνωρίσετε τη Νικολέτα και τη Δήμητρα για να κατανοήσετε πόσο όμορφο είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς…και εκείνες πραγματικά αγαπούν τη μόδα!

 

Δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τι σημαίνει Sorelle και πως προέκυψε η ιδέα;

Πολυ πριν αποφασίσουμε να ανοίξουμε το Sorelle, βλέπαμε μαζί μια σειρά όπου δυο αδελφές άνοιξαν μια boutique και την ονόμασαν Sorelle. Στα Ιταλικά σημαίνει αδελφές! Τότε αποφασίσαμε ότι αν ποτέ ανοίγαμε μαγαζί θα το ονομάζαμε έτσι, όπως και έγινε, μερικά χρόνια μετά!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

Πόσο καιρό λειτουργεί το κατάστημα και σε ποιο τύπο γυναίκας απευθύνεστε;

Το κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2022, οπότε σύντομα θα γιορτάσουμε το πρώτο χρόνο λειτουργίας μας!

 

Γιατί να επιλέξει μια γυναίκα να επισκεφθεί το Sorelle;

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε το κατάστημα μας θελήσαμε να προσφέρουμε πριν από όλα, μια ζέστη υποδοχή για όλες τις γυναίκες που θα μας επισκεφθούν. επιλέξαμε ρουχα και συλλογές για όλες τις περιστάσεις αλλά και για ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα. Σχεδιασμούς και χρώματα που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που ψάχνει να ξεχωρίσει με την εμφάνιση της χωρίς περιορισμούς. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές, κάτι που θα διαπιστώσει κάθε γυναίκα που θα θελήσει να μας επισκεφθεί.

 

 

 

Ποια είναι η τάση της μόδας, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023;

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023, η μόδα φοράει το πιο playful και cool πρόσωπο της. Χρώματα όπως cobalt blue, αλλά και το διαχρονικό μπεζ θα είναι από τις πρώτες επιλογές. Στο κατάστημα μας έχουν ήδη καταφθάσει οι πρώτες συλλογές!
Ποια είναι τα κλασικά διαχρονικά κομμάτια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της ώστε να είναι πάντοτε στην μόδα;
Μια γυναικεία ντουλάπα που θα πρέπει να “σταθει” στις ανάγκες της καθημερινότητας “οφείλει” να απαρτίζεται απο κάποια βασικά κομμάτια-κλειδιά. Ρουχα που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους απο το πρωί ως το βράδυ, για παράδειγμα ένα μαύρο φόρεμα, μαύρο σακάκι και φυσικά κλασικό λευκό πουκάμισο. Αυτά είναι “must have” αλλά και fashion savers, ιδανικά για κάθε περίσταση!

 

 

Sorelle Boutique: Chalidon 92, Chania
insta: boutique_sorellechania
fb: Sorelle Boutique