Μια αφρικανική Εδέμ, της οποίας ο φυσικός πλούτος συνοδεύεται από έντονη πολιτισμική ποικιλία.

 

 

Στα δυνατά χαρτιά της συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι προορισμοί για σαφάρι, όπως τα πάρκα Serengeti και Ngorongoro, το πιο ψηλό βουνό της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο, η απομακρυσμένη λίμνη Ταγκανίκα, οι ξεχασμένες πόλεις στο δρόμο των καραβανιών του 19ου αιώνα, τα λιμάνια στην ακτή Swahili απ’ όπου διεξαγόταν εμπόριο σε όλο τον Ινδικό Ωκεανό.

 

 

Κοραλλιογενείς ύφαλοι, παρθένα δάση βροχής με μεγάλους πληθυσμούς πιθήκων, αχανείς σαβάνες, αρχαίες πόλεις-κράτη, μια απρόσμενη αλληλουχία εικόνων την οποία ζωντανεύουν περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνότητες.

 

 

Πετράδι στο στέμμα της Τανζανίας, το αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης με μικρά νησάκια, από τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς τη Ζανζιβάρη και την Pemba. Η Ζανζιβάρη φημίζεται για τις παραλίες της με ολόλευκη άμμο, κοκκοφοίνικες και δροσερά νερά αλλά και για τη μαγευτική Stone Town, μια ακόμα ζωντανή αρχαία πόλη.

 

 

Η χώρα είναι τεράστια, οπότε πρέπει να αποφασίσετε ποιο κομμάτι θα ακολουθήσετε: τη διάσημη αλλά τουριστική Βόρεια Διαδρομή (Serengeti, Ngorongoro, Manyara και Tarangire) ή τη Νότια Διαδρομή (Selous, Mikumi, Ruaha) με λιγότερους τουρίστες και μεγαλύτερη βιοποικιλότητα. Εμπιστευτείτε μας και θα σας οργανώσουμε το τέλειο ταξίδι.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

 

 

 

 

 

Follow fb & insta: The Holidays Destination
THL 6906698170 / 2821033399
Email info@toptravelgreece.com
Web www.toptravelgreece.com