Μια από τις πλέον αναμενόμενες επιστροφές έγινε στο MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/3).

 

 

Ο Δημήτρης Μπέλλος επανεμφανίστηκε στο MasterChef για να διεκδικήσει ξανά μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η αγαπημένη του, Μαρία Μπέη. Ο παίκτης, που συμμετείχε στον 4ο κύκλο, κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε μια απαιτητική δοκιμασία τη Μαρία Ματσουράκου.

Στο τεστ δημιουργικότητας που προβλήθηκε τη Δευτέρα (20/3), η Μαρία βρέθηκε σε δύσκολη θέση μαζί με τους Νικήτα Φιλιππάκη και Γιώτα Λιοπετρίτη, που είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα την καταξιωμένη σεφ Νόη Ιωαννίδου, η οποία ετοίμασε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους.

Τη χειρότερη προσπάθεια είχε η Μαρία, η οποία έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν παίκτη από προηγούμενο κύκλο του διαγωνισμού, ώστε να κρατήσει τη θέση της στο σπίτι του MasterChef.

Αυτός που ανακοινώθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος. Στο άκουσμα της άφιξής του πολλοί απόρησαν, ενώ άλλοι χαμογέλασαν φανερά αμήχανα. Φυσικά, η αντίδραση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων ήταν αυτή της Μαρίας Μπέη.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

«Νομίζω ότι έχει μουδιάσει η αριστερή ή δεξιά μου μεριά. Έχω ξεχάσει και τα λόγια μου», είπε η μελαχρινή διαγωνιζόμενη και σύντροφος του Δημήτρη Μπέλλου.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr