Το Playboy επαναλανσάρει το εμβληματικό περιοδικό του, αυτή τη φορά σε μια ψηφιακή έκδοση, δημιουργώντας παράλληλα μια πλατφόρμα αντίστοιχη του OnlyFans.

 

 

Ένα νέο μεγάλο «αντίπαλο» από το πουθενά φαίνεται πως βρήκε το OnlyFans. Το θρυλικό περιοδικό Playboy, το οποίο σταμάτησε να τυπώνεται το 2020, είναι έτοιμο να ξαναζωντανέψει μέσα στο 2023, ανανεωμένο, αλλά και φουλ ψηφιακό. Τι ακριβώς εννοούμε; Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού θα χρησιμεύσει ουσιαστικά ως είσοδο στην «πλατφόρμα δημιουργών» του Playboy, ένα brand το οποίο θα προωθεί μια premium, ασφαλή και για λίγα μέλη, εναλλακτική λύση του Onlyfans.

Αυτό σημαίνει πως πλέον αντί για τα «κουνελάκια» του Playboy, θα υπάρχουν οι «δημιουργοί περιεχομένου» του Playboy, οι οποίοι θα δημοσιεύουν στις σελίδες τους υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) για ενήλικες και μη, ενώ θα δίνουν στους συνδρομητές τους αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους και φυσικά θα φωτογραφίζονται για τα ψηφιακά εξώφυλλα του περιοδικού.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Playboy (@playboy)

 

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

Στο πρώτο «ψηφιακό εξώφυλλο» του Playboy που έχει κυκλοφορήσει στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram, βλέπουμε να εμφανίζεται το μοντέλο Amanda Cerny, η οποία έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ως ψηφιακής δημιουργός του Playboy χρησιμοποιώντας την beta έκδοση της πλατφόρμας, η οποία ονομάζεται Centerfold. Για όποιον δεν γνωρίζει, το Playboy είχε εγκαινιάσει το “Centerfold” τον Δεκέμβριο του 2021 με ambassador του την Cardi B. H νέα αυτή πλατφόρμα, η οποία μοιάζει με το Onlyfans, αποτελεί – σύμφωνα με τους δημιουργούς της – ένα μέρος «για τη δημιουργική ελευθερία, την καλλιτεχνική έκφραση και τη σεξουαλική θετικότητα».

Όπως και το OnlyFans, επιτρέπει στα μοντέλα να έχουν συνδρομητές και να εισπράττουν κάποιο ποσό για τη συνδρομή τους. Μετά τη δοκιμαστική του περίοδο, το Playboy αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το όνομα Centerfold και να ενσωματώσει την συγκεκριμένη πλατφόρμα στο ιστότοπό του.

«Η πλατφόρμα Playboy creator είναι ουσιαστικά το περιοδικό Playboy του 21ο αιώνα», δήλωσε η chief brand officer της εταιρείας Rachel Webber. «Βάζουμε τη δύναμη της δημιουργίας περιεχομένου στα χέρια της δημιουργικής κοινότητας και τους δίνουμε τα εργαλεία για να αλληλεπιδρούν και να εκμεταλλεύονται άμεσα τη βάση των θαυμαστών τους»

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda ????? (@amandacerny)

 

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ του OnlyFans και του Playboy, πάντως, είναι ότι ενώ ο καθένας μπορεί να γίνει δημιουργός του OnlyFans, οι δημιουργοί του Playboy θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να γίνουν δεκτοί από τη συντακτική ομάδα του.

 

Πηγή: insider.gr