Μία μεγάλη αλλαγή που θα φέρει τα πάνω – κάτω στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως έρχεται τις επόμενες ημέρες στο Survivor All Star.

 

 

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας», λέγοντας ότι «σας έχω κάτι που θα αλλάξει οριστικά το παιχνίδι όπως το ξέρουμε», και προϊδεάζοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάνελ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, σήμερα αναμένεται να παρθεί η απόφαση για αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων.

Ο λόγος φαίνεται πως είναι οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, ανάμεσα σε παίκτες που βρίσκονται στην ίδια ομάδα, είτε στους Διάσημους, είτε στους Μαχητές, οι οποίες, όπως τόνισε ο Νίκος Παρτσώλης, «δεν παράγουν κάτι ωφέλιμο».

Survivor All Star: «Σίγουρα θα χωριστούν ο Ηλίας από τον Τάκη»

«Σήμερα θα παρθεί η απόφαση της παραγωγής για τη μίξη των ομάδων. Αυτές οι τεταμένες σχέσεις δεν μπορούν να συντηρηθούν, ούτε να παράξουν κάτι το οποίο να είναι ωφέλιμο. Είναι στα άκρα πια οι σχέσεις του Τάκη (Καραγκούνια) με τον Ηλία (Γκότση), δεν μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα πια, όπως και άλλες σχέσεις που λίγο – πολύ τις ξέρουμε. Για αυτό σήμερα θα παρθεί η απόφαση αν την Κυριακή στο επεισόδιο θα δούμε τις ομάδες να αλλάζουν, να γίνει μια μίξη των ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρτσώλης.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

 

«Είναι πολλοί παίκτες μέσα για να γίνει μίξη. Αν συμβεί, θα το δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, οπότε θα μιλάμε για ένα τελείως άλλο παιχνίδι, με νέες σχέσεις, συμμαχίες, παρέες. Σημασία έχει να δούμε αν τελικά θα μπουν ο Σάκης και η Μαριαλένα στην ίδια ομάδα, πώς θα συνεχιστούν τα ματσαρίσματα, αν οι Κόρο, Μάριος, Στέλιος και Σάκης θα συνεχίσουν να είναι στην ίδια ομάδα. Σίγουρα θα χωριστούν ο Ηλίας από τον Τάκη», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Πηγή: iefimerida.gr