Η περίοδος σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές

 

 

Ο Άρης φεύγει από τους Διδύμους και εισέρχεται στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι θα βγει προς τα έξω ένα αρκετά μαχητικό πνεύμα που θα οδηγήσει σε συναισθηματική έκρηξη.

 

 

Μαζί με τον Πλούτωνα που μπαίνει στον επαναστατικό Υδροχόο μετά από 225 χρόνια, θα έρθουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας και σίγουρα θα τελειώσει ό,τι δεν έχει γερές βάσεις. Ωστόσο, στο κάθε ζώδιο θα φέρει πολύ διαφορετικά πράγματα και παρακάτω τα άστρα προβλέπουν πώς θα επηρεάσει το δικό σου.

 

 

Κριός

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, θα μπει ένα φρένο στην παρορμητική σου φύση. Θα αποκτήσεις νέα ενδιαφέρονται ενώ θα μπει ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις που κρατούσες στη ζωή σου εδώ και καιρό. Ώρα για αναγέννηση, αγαπητέ, Κριέ!

 

 

Ταύρος

Είναι η στιγμή να αρχίσεις να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά και να βρεις λύση σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα αλλά φρόντισε να διαχειριστείς σωστά τα συναισθήματά σου καθώς αυτό το διάστημα θα σε βρει αρκετά ευάλωτη/ο.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

 

Δίδυμοι

Έχεις αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις το τελευταίο διάστημα και τώρα ήρθε η στιγμή να ηρεμήσεις λίγο. Όλοι ξέρουμε πως έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα αλλά καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου αυτό το διάστημα γιατί μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις.

 

 

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βρίσκει στα καλύτερα σου και με ιδιαίτερα αυξημένη ενέργεια και όρεξη να ξεκινήσεις νέα κεφάλαια στη ζωή σου. Οι επιθυμίες και οι στόχοι που έχεις βάλει εδώ και καιρό, τώρα βρίσκουν τον δρόμο τους και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις μπροστά τις σωστές προτεραιότητες.

 

 

Λέων

Παρόλο που λατρεύεις τη δράση, καλό είναι να της βάλεις ένα μεγάλο pause αυτό το διάστημα. Δράσε με το ένστικτό σου και άσε τα όνειρα και τις επιθυμίες τους ναπάρουν τον σωστό δρόμο, σταματώντας συνήθειες που μόνο σε βλάπτουν.

 

 

Παρθένος

Η κοινωνική σου ζωή αυτή την περίοδο αναμένεται να απογειωθεί, όπως και οι ηγετικές σου ικανότητες. Θα έχεις πολλά κίνητρα να εξελιχθείς και να εμπνεύσεις τους άλλους. Παράλληλα προσπάθησε να διαχωρίσεις το συναίσθημα από τη λογική γιατί όλοι θα είναι λίγο παραπάνω ευαίσθητοι από το κανονικό με την παραμονή του Άρη στον Καρκίνο.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Ζυγός

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να διαπρέψεις στα επαγγελματικά σου. Σταμάτα να ακολουθείς μονοπάτια που δεν σε βγάζουν πουθενά και στρέψε το βλέμμα εκεί που νιώθεις καλύτερα σε κάθε τομέας της ζωής, όχι μόνο στον εργασιακό.

 

 

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από ό,τι δεν σε αντιπροσωπεύει και να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου. Είναι η καλύτερη στιγμή για νέες εμπειρίες και για να πας ένα βήμα παρακάτω τις ικανότητές σου.

 

 

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από ενοχές ή μυστικά που απορροφούν την ενέργειά σου. Εστίασε στις επιθυμίες σου και επανεξέτασε τις σχέσεις σου γιατί τώρα ευνοείται η λήψη των καλύτερων αποφάσεων για τη ζωή σου.

 

 

Αιγόκερως

Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Αν είσαι σε μια σχέση που έχει βαλτώσει, πολύ πιθανό να μπει ένα τέλος για να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα φέρει τα πάνω- κάτω (με την καλή έννοια). Επικεντρώσου στις επιθυμίες σου και είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσεις το καλό.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

 

Υδροχόος

Ετοιμάσου να γεμίσεις με υποχρεώσεις καθώς η περίοδος θα είναι αρκετά πιεστική. Παράλληλα, βάλε στόχους και κίνητρα για να ανταπεξέλθεις και φρόντισε να βάλεις όρια σε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που σε πιέζουν.

 

 

Ιχθείς

Οι επόμενοι δύο μήνες θα χαρακτηρίζονται από πολύ πάθος και περιπέτεια. Τα αισθηματικά σου θα μπουν σε πρώτο πλάνο και η γοητεία σου θα χτυπήσει κόκκινο ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

 

 

Πηγή: jenny.gr