Σε αντίθεση με τον Έλληνα που λειτουργεί χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό, υπάρχουν και εκείνοι που φροντίζουν να οργανώσουν τις μέρες των διακοπών τους.

 

 

Αυτό που για πολλούς μπορεί να φαίνεται υπερβολικά πρόωρο σε μια χώρα που όλα λειτουργούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, για μας πλέον θεωρείται αυτονόητο. Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάσαμε το aftermovie του Chania Beach Party, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της προβολής του φετινού Beach Party.

 

 

Τα πρώτα mail εστάλησαν και τα πρώτα εισιτήρια έχουν ήδη αγοραστεί και αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουμε είναι ότι σε αντίθεση με τον Έλληνα που λειτουργεί χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό, υπάρχουν και εκείνοι που φροντίζουν να οργανώσουν τις μέρες των διακοπών τους.

Μπορεί λοιπόν στη πόλη μας να μην συμβαίνουν αρκετά δρώμενα που να αφορούν τη διασκέδαση του επισκέπτη, όμως καλό είναι αυτά να τα επικοινωνούμε έγκαιρα ώστε να αποτελέσουν επιπλέον κίνητρο για τον επισκέπτη. Επίσης καλό θα είναι ο δήμος με κάποιο τρόπο να προβάλει όσα γίνονται στη πόλη, έστω και αν είναι ιδιωτικές πρωτοβουλίες γιατί ο επισκέπτης αναζητεί επιλογές διασκέδασης και δεν ξέρει που θα τα βρει συγκεντρωμένα.

Διαβάστε επίσης  BarStars Karaoke Wednesdays @ Bras de frères

Είναι πολλά τα email αλλά και οι κλήσεις που λαμβάνουμε και δεν αφορούν το beach party αλλά τη διασκέδαση στα Χανιά…απλά το θέτω ως προβληματισμό για όλους όσους μπορεί να αφορά.

Ως τότε εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα για να χαρίσουμε μία ακόμα ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης στον επισκέπτη που θα βρεθεί στο Sapel στις 11 και 12 Αυγούστου! Εσύ θα λείπεις;;;

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/