Μετά τον Γάλλο υπουργό που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, η Μαρλέν Σιαπά φέρνει νέο… πονοκέφαλο στον Μακρόν, εν μέσω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων για το συνταξιοδοτικό

 

 

Η Γαλλία «φλέγεται», εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες είναι κάθε μέρα στους δρόμους, αντιδρώντας στη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση που προωθεί ο Εμανουέλ Μακρόν, ωστόσο φαίνεται ότι ορισμένων υπουργών το… αυτί δεν ιδρώνει -ή ότι, τουλάχιστον, προωθούν την προσωπική τους ατζέντα.

Έτσι, μετά τον υπουργό Εργασίας, Ολιβιέ Ντισό, που αποκάλυψε σε γαλλικό περιοδικό ότι είναι ομοφυλόφιλος, έρχεται η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της κυβέρνησης Μακρόν, άλλοτε αρμόδια για ζητήματα ισότητας ανδρών – γυναικών, Μαρλέν Σιαπά, να προκαλέσει τουλάχιστον… θόρυβο με την επιλογή της να ποζάρει στο εξώφυλλο του γαλλικού Playboy, που θα κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη, 6 Απριλίου.

 

 

Διαβάστε επίσης  Βολόσυρος: Στιγμές διασκέδασης που σου μένουν αξέχαστες!

Σύμφωνα με τον «Parisien», πρόκειται για ένα εξώφυλλο που προκαλεί, πριν ακόμη από τη δημοσίευσή του, αναταραχή στα Ηλύσια Πεδία.

Η Γαλλίδα υφυπουργός, έμπιστη τόσο του Μακρόν όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ, μιλά στο διάσημο ανδρικό περιοδικό για την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία, ενώ στις εσωτερικές σελίδες φιλοξενούνται άλλες τέσσερις φωτογραφίες της, στις οποίες φέρεται να ποζάρει, μεταξύ άλλων, «ντυμένη» μόνο με τη… γαλλική σημαία.

«Είναι ντυμένη και φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες» διαψεύδουν, ωστόσο, κυβερνητικές πηγές, εξηγώντας μάλιστα ότι οι επικριτές της Σιαπά «δικαιώνουν» την επιλογή της να μιλήσει ανοιχτά για τα ζητήματα ελευθερίας και αυτοδιάθεσης των γυναικών.

Το περιβάλλον της Γαλλίδας υφυπουργού, μάλιστα, εξηγεί ότι, στην πολυσέλιδη συνέντευξή της, μιλά για τη βία κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία, την οικονομία, την οικολογία και την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς «είναι η μόνη υπουργός ικανή να απαντήσει σε ερωτήσεις από ένα περιοδικό, όπως το Playboy».

Διαβάστε επίσης  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Ηφαίστου Χανίων

Στις 6 Απριλίου, λοιπόν, θα μάθουμε ποιος έχει δίκιο. Όσοι μιλούν για μια… τολμηρή φωτογράφιση της Μαρλέν Σιαπά ή εκείνοι που εστιάζουν στη συνέντευξή της και στο γεγονός ότι το Playboy προωθεί, πλέον, ένα πιο… εναλλακτικό προφίλ, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από το… γυμνό παρελθόν του;

 

Πηγή: protothema.gr