Η Dua Lipa πρόκειται να ηχογραφήσει το τραγούδι για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie».

 

 

Ένα πρώτο στιγμιότυπο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ταινίας Barbie και στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram, έδειξε τη Ντούα Λίπα ντυμένη σε μια εκδοχή της εμβληματικής κούκλας, ως γοργόνα.

Η «MailOnline» αναφέρει πως η Dua Lipa θα συμμετάσχει στο έργο, καθώς θα κυκλοφορήσει μια επιτυχία που έχει γραφτεί ειδικά για την ταινία. Εκτός από το να γράψει το τραγούδι για τη γεμάτη αστέρες ταινία, η Ντούα Λίπα θα πρωταγωνιστήσει επίσης ως μια γοργόνα εκδοχή της«Barbie», με ένα πρώτο στιγμιότυπο που τη δείχνει με μπλε περούκα, μπλε μπραλέ και ασορτί φούστα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Κάποιοι fans θύμωσαν επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι «Barbie Girl» των Aqua, που έκανε θραύση το 1997, ενώ άλλοι ζήτησαν να είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η ερμηνεύτρια του τραγουδιού.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Παράλληλα με το στιγμιότυπο, ο ρόλος της αποκαλύφθηκε σε μια λεζάντα, η οποία έγραφε: «Αυτή η Barbie είναι μια γοργόνα».

Στη live-action ταινία «Barbie», της Γκρέτα Γκέργουικ, η Μάργκοτ Ρόμπι θα αναλάβει τον ρόλο της εμβληματικής κούκλας, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστήσει ως Κεν. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr