Το relationship status τους θα αλλάξει τους επόμενους μήνες.

 

 

Έπειτα από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα και έναν Μάρτιο γεμάτο ανατροπές, ο Απρίλιος και ο Μάιος υπόσχονται θετικότερες εξελίξεις στα ερωτικά μας, ιδίως για τα παρακάτω τρία ζώδια.

 

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί πρόκειται να ζήσουν δύο μήνες που είναι πραγματικά αξέχαστοι. Για αυτούς, η Άνοιξη έχει ροζ χρώμα και ως εκ τούτου είναι από τα πιο τυχερά ζώδια όσον αφορά στην αγάπη. Θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους και θα καταφέρουν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο, που θα τους κάνει να νιώσουν πλήρεις και ήρεμοι. Βιώνουν αισθησιασμό, πάθος και υποδέχονται το καινούριο με ανοιχτές αγκάλες. Καταφέρνουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, ενώ παραμένουν προσγειωμένοι και συνεπείς στις σχέσεις και τους στόχους τους.

 

Τοξότης

Γεμάτη ρομαντισμό και ομορφιά θα είναι η άνοιξη για εσάς. Φαίνεται πως τα άστρα συνωμοτούν και σας προσφέρουν εκπλήξεις που γεμίζουν χαρά την καρδιά σας. Μπορεί να σας πήρε παραπάνω χρόνο, μα πλέον θεωρείται πως βρήκατε την αγάπη. Μάλιστα, η ένταση του έρωτα θα είναι τέτοια που θα σας οδηγήσει σε απίστευτες συμπεριφορές. Το ότι δουλεύετε με τον εαυτό σας συνηγορεί στις θετικές εξελίξεις και σας οδηγούν στο να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Σε αυτή δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αντισταθεί.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

 

Ιχθύες

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το άστρο θεωρούνται τυχεροί, καθώς αρχίζουν οι επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται και κάτι όμορφο ξεκινά γι’ αυτούς. Η θετική επιρροή δεν αφορά μόνο στα ερωτικά τους, αλλά γενικά κάθε τομέα της ζωής τους. Οι Ιχθύες θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί τους επόμενους μήνες, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

 

Πηγή: marieclaire.gr