Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

 

Στις 11 του μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και αμέσως κλείνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Έντονες ερωτικές στιγμές, μοιραίες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα μπορούν να περιμένουν τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων του Μεταβλητού (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι).

Στις 12 του μήνα, ο Ήλιος και ο Δίας κλείνουν τη σύνοδό τους στο ζώδιο του Κριού και το 3ο δεκαήμερο κυρίως του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι) μπορεί να περιμένει τύχη και μοναδικές ευκαιρίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς.

Στις 14 του μήνα, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και μοιραία θα φέρει περιορισμούς και εμπόδια, κυρίως στο 1ο δεκαήμερο των Σταθερών.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αρκετές καινούριες γνωριμίες σου επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται και ευκαιρίες να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, αλλά και να έρθεις πιο κοντά ερωτικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις συζητήσεις για μία καινούρια συνεργασία με κάποιον φίλο/η σου ή να σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σου. Εάν είσαι ελεύθερος/η, τότε μπορεί να γνωρίσεις τώρα, μέσα από κοινή παρέα, ένα άτομο που θα σε γοητεύσει από την πρώτη στιγμή και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τον/την κατακτήσεις. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία σου, κυρίως όταν θα χρειαστεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Θα προτιμήσεις τις σκέψεις σου και όσα νιώθεις να τα κρατήσεις για εσένα και ίσως αυτή η στάση σου να παρεξηγηθεί από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

2ο δεκαήμερο

Με αισιοδοξία ξεκινάς την εβδομάδα σου και κάνεις σχέδια και όνειρα για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα έχεις αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις και είναι μία καλή ευκαιρία για να διαπραγματευτείς μία αύξηση. Είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία από εκεί που δεν το περιμένεις, η οποία θα κυλήσει ανέλπιστα καλά. Απόφυγε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους σου, γιατί εύκολα μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας παρεξήγηση, ενώ πιθανόν να δανείσεις χρήματα και να τα χρειαστείς, λόγω κάποιας έκτακτης ανάγκης και να μην τα έχεις.

3ο δεκαήμερο

Η τύχη είναι δεδομένη για εσένα σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις καταστάσεις που σε στεναχωρούν ή σε πιέζουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ενώ θα καταφέρεις να λύσεις πιο εύκολα από ποτέ προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Σε ερωτικά ζητήματα φαίνεται να πηγαίνουν όλα όπως είχες ονειρευτεί και θα δεις το ταίρι σου να έρχεται πιο κοντά σου, ενώ μπορεί να πάρετε και κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον, παρασυρόμενοι περισσότερο από τα συναισθήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, στην οποία είσαι διατεθειμένος/η να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Επιτυχίες σε περιμένουν και στα επαγγελματικά, είτε κλείνοντας καινούριες συνεργασίες είτε βλέποντας θετικότατες αλλαγές σε υπάρχουσες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στο χώρο της δουλειάς σου αρχίζουν να αλλάζουν σταδιακά κάποια πράγματα και καθώς δεν είναι στο χέρι να χειριστείς κάποιες καταστάσεις, απλά παρατηρείς και περιμένεις την κατάληξη. Ωστόσο, αυτές τις μέρες θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη που θα συνοδεύεται και από οικονομική άνοδο. Ίσως καταφέρεις να κλείσεις μία καινούρια συμφέρουσα συνεργασία ή να πάρεις κάποιου είδους προαγωγή. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, αφού θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, εάν είσαι δεσμευμένος/η και έτσι θα βελτιωθεί η σχέση σας, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α που θα σου εμπνέει συναισθηματική ασφάλεια και θα θελήσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις σε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει τη μεταξύ σας σχέση ή να σου δημιουργήσει κάποιου είδους πίεση. Επίσης, ίσως απομακρυνθείς από έναν φίλο/η σου, σε περίπτωση που με τα λόγια ή τις πράξεις του πληγώνει την αυτοπεποίθησή σου.

2ο δεκαήμερο

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείς αρκετά με τα οικονομικά σου θέματα και κυρίως με το πώς να τακτοποιήσεις τις διάφορες οφειλές σου. Ωστόσο, γρήγορα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια και τις σπουδές σου, καθώς μέσα από μία συζήτηση μπορεί να λάβεις μία σημαντική πληροφορία ή να προκύψει μία ξαφνική ευκαιρία, εξαιτίας κάποιας καινούριας γνωριμίας που θα κάνεις. Προς τα τέλη της εβδομάδας, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά. Η ένταση που θα υπάρξει μεταξύ σας θα είναι μεγάλη, όμως δεν θα παραμείνετε τσακωμένοι για πολύ.

3ο δεκαήμερο

Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για απομόνωση και περισυλλογή. Είναι ιδανική ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να κάνεις μία ανασκόπηση του παρελθόντος και να αναμετρηθείς με τις φοβίες και τα άγχη σου. Θα συνειδητοποιήσεις ότι σε κάποια πράγματα είσαι υπερβολικός/ή και μπλοκάρεις μόνος/η σου τον εαυτό σου. Θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου πολλά από αυτά που σε βαραίνουν και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου με περισσότερη αισιοδοξία. Επιπλέον, οι μέρες σε ευνοούν και για οποιουδήποτε είδους κρυφές επαφές ή μυστικές συμφωνίες. Ό,τι παρασκηνιακό οργανώσεις τώρα, δεν κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, αντιθέτως θα σου φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα είναι να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στο έπακρο. Θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις μελλοντικά σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να αποκτήσεις εμπειρίες που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά κάποια πράγματα και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Η σχέση σου με τον/η σύντροφό σου θα μπει επίσης σε μία διαδικασία αλλαγής. Θα ψάξεις να βρεις τρόπους να την ανανεώσεις και ίσως να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά κάποια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά, εκτός κι αν μετά από πολλές προσπάθειες κρίνεις ότι πρέπει να κλείσει αυτός ο κύκλος. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας μεγάλος έρωτας θα μπει στη ζωή σου και μάλιστα το πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, θα σου αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στην δουλειά σου και μάλλον θα νιώσεις έντονη πίεση ή ότι βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις.

2ο δεκαήμερο

Στις αρχές της εβδομάδας, το ενδιαφέρον σου είναι αποκλειστικά στραμμένο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου ή το συνεργάτη σου και επιθυμείς να λύσεις με ήπιους τρόπους τυχόν διαφορές και προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας. Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, αρχίζεις να αναζητάς περισσότερο χρόνο απομόνωσης κυρίως γιατί θέλεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία τάξη, ενώ κάνεις προσπάθειες για να αποβάλλεις τα άγχη και τις φοβίες σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, θα κάνεις ορισμένες πλάγιες κινήσεις για να διευθετήσεις τις οφειλές σου και να πετύχεις έναν καλύτερο διακανονισμό. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα νιώσεις έντονο άγχος για το μέλλον σου, ειδικά όταν θα συναντάς εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου, ίσως ακόμη και με την υποψία δυσκολιών.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

3ο δεκαήμερο

Δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, αντιθέτως θα έχεις πολλές ευκαιρίες, αλλά και την κατάλληλη διάθεση για να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και πραγματικά να διασκεδάσεις. Θα κάνεις αρκετές καινούριες γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες θα αποδειχθούν θησαυρός. Είναι πολύ πιθανό να μπουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σου που θα σου ανοίξουν πόρτες και θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν ή να λύσεις προβλήματα. Ωστόσο, η βοήθεια μπορεί να έρθει και από έναν/μία παλιό/ά σου φίλη, που θα αποδειχθεί σταθερή αξία και θα νιώσεις τυχερός/ή που τον έχεις στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα που ναι μεν θα σου φέρει πολλές αλλαγές και γεγονότα, όμως όλα θα διαδραματιστούν είτε στο παρασκήνιο είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα καταφέρεις να τιθασεύσεις τις εμμονές σου, τα άγχη και τις φοβίες σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και εάν είσαι σε σχέση αυτό σημαίνει πως με τον/την σύντροφό σου θα έρθετε πιο κοντά και δεν αποκλείεται να νιώσετε ο ένας για τον άλλον πρωτόγνωρα συναισθήματα, πιο έντονα από πριν. Αν είσαι ελεύθερος/η, αρχίζεις να μην προβληματίζεσαι και τόσο για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και προτιμάς να αφήσεις ό,τι είναι να εξελιχθεί στην τύχη και τη μοίρα, ωστόσο δεν αποκλείεται διόλου να ξεκινήσεις τώρα μία παράνομη ή παράλληλη σχέση. Δυσκολίες ή το ενδεχόμενο ενός χωρισμού θα έχεις να αντιμετωπίσεις, εάν διατηρείς μία σχέση από απόσταση. Φρένο μπορεί να μπει και σε ορισμένα πράγματα που σχεδιάζεις για το μέλλον.

2ο δεκαήμερο

Σε χαλαρούς ρυθμούς και στη γνωστή σου ρουτίνα σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας. Ασχολείσαι λίγο παραπάνω με θέματα της δουλειάς ή μπορεί να έχεις αυξημένες υποχρεώσεις, όμως κάνεις καλή διαχείριση του χρόνου σου και τα καταφέρνεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα έχεις μία καινούρια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που χωρίς να το επιδιώξεις, ίσως στο τέλος να καταλήξει σε επαγγελματική συνεργασία. Μέσα από κοινή παρέα μπορεί να κάνεις και μία ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να έρθεις σε ρήξη με κάποιον/α φίλη σου για κάποιο οικονομικό θέμα ή γιατί θεωρείς πως η συμπεριφορά του/της είναι τοξική.

3ο δεκαήμερο

Ο τομέας της καριέρας και της δουλειάς σε ενδιαφέρει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι ότι με τόσες ευκαιρίες που σου έρχονται, δεν γίνεται να μην του δώσεις έμφαση. Αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να λάβεις εξαιρετικά αποτελέσματα, από όσα είχες επιχειρήσει το προηγούμενο διάστημα. Η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη, θα αναγνωριστεί από όλους η αξία σου και είναι πολύ πιθανό να έχεις καινούριες προτάσεις για δουλειά ή να πάρεις κάποιου είδους προαγωγή που θα συνοδεύεται ασφαλώς και από οικονομικά οφέλη. Εάν μέχρι τώρα δεν είχες βρει τη δουλειά των ονείρων σου, δεν αποκλείεται τώρα να βρεθεί μία θέση που θα υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες σου. Στον αισθηματικό τομέα, εάν έχεις ήδη μία σχέση, ίσως αποφασίσετε με τον/την σύντροφό σου να την επισημοποιήσετε.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μία στιγμή, αφού θα μπει κάποιο καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου, εάν είσαι ελεύθερος/η, με το οποίο θα σας ενώσουν εξαρχής έντονα συναισθήματα και φαίνεται να έχετε μπροστά σας μακρά πορεία. Αν είσαι δεσμευμένος/η, επίσης μπορεί να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο, για το οποίο να σου δημιουργηθούν ανεξέλεγκτα συναισθήματα, όχι όμως επιπόλαια αλλά πραγματικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα για το τι να κάνεις με τη σχέση σου. Αν έχεις μάτια μόνο για τον/την σύντροφό σου, τότε όλο αυτό το πάθος θα το βιώσεις μέσα στη σχέση σου και θα νιώσεις να γίνεσαι ένα με την άλλη πλευρά. Στα επαγγελματικά σου, είναι πολύ πιθανό να κλείσεις τώρα μία καινούρια, πολύ καλή συνεργασία με κάποιον φίλο σου ή χάρη στη βοήθειά του.

2ο δεκαήμερο

Με χαρούμενη και ερωτική διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου και μεταδίδεις στους γύρω σου το κέφι και την αισιοδοξία σου. Με τον ταίρι σου τα πάτε πρίμα, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ. Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, θα είναι αυξημένη η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους, αλλά και τους ανωτέρους σου και πολύ πιθανό είναι να σου δοθεί η ευκαιρία να προωθήσεις κάποιες πολύ εμπνευσμένες ιδέες σου και μάλιστα να λάβουν θετικά σχόλια και να μπουν οι βάσεις για την υλοποίησή τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, που θα ξεσπούν εντελώς ξαφνικά, όμως γρήγορα θα ηρεμούν τα πνεύματα.

3ο δεκαήμερο

Αυτή είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σου σχέδια, αφού έχεις σύμμαχο την τύχη και οι ευκαιρίες σου εμφανίζονται, χωρίς καν να το προσπαθήσεις. Μπορείς να αρχίσεις να οργανώνεις τα επαγγελματικά σου βήματα, ώστε να φτάσεις πιο σύντομα στους στόχους σου, αλλά και να ασχοληθείς πιο ενεργά με την εξέλιξη των σπουδών σου και την επιμόρφωσή σου. Θα καταφέρεις εύκολα και πολλές φορές με ευχάριστο τρόπο και άνεση να αποκτήσεις καινούριες γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες. Κατάλληλη εποχή είναι και για να σχεδιάσεις ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι καιρό, ενώ ευνοείσαι σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Θετικές αλλαγές και εξελίξεις σε περιμένουν στο χώρο της δουλειάς και είναι πολύ πιθανό να διαμορφωθεί σταδιακά μία νέα καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά σου που θα σου αρέσει καλύτερα, θα σου δίνει τα περιθώρια να είσαι πιο δημιουργικός/ή και παραγωγικός/ή, ενώ μπορεί να αποκτήσεις ορισμένα επιπλέον προνόμια ή να αυξηθούν οι απολαβές σου. Αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε σένα και κάποιον/αν από το χώρο εργασίας σου. Δεν θα την σταματήσεις γιατί νιώθεις πως δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο, αντιθέτως υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Προς τα τέλη της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μεγάλη πίεση από τους συνεργάτες ή ότι δεν αναγνωρίζονται επαρκώς όσα προσφέρεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι ψυχρή και ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, καθώς δε θα λάβεις την κατανόηση που περίμενες, αντιθέτως θα δεχθείς αιχμηρή κριτική.

2ο δεκαήμερο

Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και ασχολείσαι τόσο με τα προβλήματα και τις έννοιες των δικών σου, όσο και με δουλειές που πρέπει να γίνουν στο χώρο του σπιτιού. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα νιώσεις την ανάγκη για διασκέδαση και πιο έντονες συγκινήσεις. Εάν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσετε με το ταίρι σου να κάνετε από κοινού καινούρια πράγματα που θα σας ανανεώσουν, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις πολλές καινούριες γνωριμίες και ίσως έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα νιώσεις αρκετή πίεση στη δουλειά και ο ελεύθερος χρόνος σου θα περιοριστεί αισθητά. Αυτό θα σου προκαλέσει έντονα εκνευρισμό και ίσως κάποια ξεσπάσματα.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

3ο δεκαήμερο

Θα έχεις τύχη και ευκαιρίες σε δύο από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, στα οικονομικά και στα αισθηματικά. Αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μία καινούρια πολύ κερδοφόρα συνεργασία, να λάβεις χρήματα από κάποια αποζημίωση ή κληρονομιά ή να πετύχεις έναν πιο ευνοϊκό διακανονισμό για την αποπληρωμή των χρεών σου. Μπορεί επίσης ο/η σύντροφός σου να δει μία αύξηση στο εισόδημά του/της, από την οποία θα επωφεληθείς κι εσύ. Στην ερωτική σου ζωή, κυριαρχούν το πάθος και τα έντονα συναισθήματα και νιώθεις πως γίνεσαι ένα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στα θετικά, μπορείς να υπολογίσεις και την επιστροφή κάποιου πρώην ή ότι επιτέλους θα ξεπεράσεις κάποια από τα κολλήματά σου που σε κρατούν πίσω.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Σε καινούρια τροχιά μπαίνουν τα δημιουργικά σου σχέδια και ενώ κάποια θα βρεις τον τρόπο ακόμη και με ορισμένες αλλαγές να τα προωθήσεις, κάποια άλλα θα τα εγκαταλείψεις οριστικά και θα συνειδητοποιήσεις πως αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση με τον/την σύντροφό σου φαίνεται να αλλάζει και αυτό λειτουργεί πολύ θετικά, αφού θα δείτε ο ένας στον άλλον πτυχές του χαρακτήρα σας που δεν γνωρίζατε κι όμως σας γοητεύουν, ενώ και τα αισθήματά σας φουντώνουν κι οδηγείστε σε μοναδικές στιγμές στο κρεβάτι σας. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μία καινούρια γνωριμία με άτομο που δεν αντιστοιχεί στις προδιαγραφές, που είχες βάλει για τον/την ιδανική σύντροφό θα σου πάρει τα μυαλά, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις και μία σχέση από απόσταση με κάποιον/α που θέλεις να είναι οπωσδήποτε στη ζωή σου έστω κι έτσι. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά και θα νιώσεις πως με δυσκολία μπορεί να αντεπεξέλθεις για αυτό και θα χάσεις την αισιοδοξία σου.

2ο δεκαήμερο

Σε διαρκή κίνηση βρίσκεσαι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και έρχεσαι διαρκώς σε επαφή με φίλους, γνωστούς, τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς, ενώ συμμετέχεις με χαρά και σε πολλές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες λαμβάνεις πολλά νέα, πληροφορίες και ειδήσεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας, μπορείς να περιμένεις μία καλή οικονομική εξέλιξη για σένα και τους δικούς σου, η οποία θα αφορά κάποιες οφειλές σας, ένα κληρονομικό ζήτημα ή την ακίνητη περιουσία σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχεις έναν καβγά με το ταίρι σου ή το φλερτ σου, κυρίως γιατί εσύ θα έχεις νεύρα, λόγω ανασφάλειας και ζήλιας.

3ο δεκαήμερο

Θετικά γεγονότα και ευχάριστες εξελίξεις μπορείς να περιμένεις από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αυτές τις μέρες και να έχεις υπόψη πως ακόμη κι αν μέχρι στιγμής πήγαιναν τα πράγματα στραβά, η τύχη σου αλλάζει και όλα θα πάνε κατ’ευχήν. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου με το σύντροφό σου βελτιώνεται, αφήνετε πίσω σας ό,τι σας προβληματίζει και σας στεναχωρεί και βλέπετε με αισιοδοξία το κοινό σας μέλλον, ενώ μπορεί και να επισημοποιηθεί ο δεσμός σας. Εάν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις μία τυχερή ερωτική γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε πιο μόνιμο δεσμό. Στα επαγγελματικά σου, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας καινούριας, πολύ καλής συνεργασίας, ενώ οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο σε υπάρχουσες και δεν αποκλείεται να αυξηθούν και τα κέρδη σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα φέρνει για εσένα εξελίξεις αυτή η εβδομάδα και φαίνεται να αλλάζει κατά πολύ, θετικά όμως, το τοπίο. Μία καλή εξέλιξη που θα αφορά τα χρέη και τις οφειλές της οικογένειάς σου ή ένα κληρονομικό ζήτημα θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα. Όπως και να έχει, θα βγείτε κερδισμένοι από όλο αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθουν κέρδη και από μία αγοραπωλησία ακινήτου ή την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Στα ερωτικά σου, ξεπερνάς κολλήματα και εμμονές του παρελθόντος και ζεις με ένταση και πάθος την κάθε στιγμή με το ταίρι σου, ενώ μπορεί να έχεις και επισκέψεις από τα παλιά… Προς τα τέλη της εβδομάδας, ωστόσο, κάποιο γεγονός ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο/η εκ νέου με τις φοβίες σου και για αυτό το λόγο να μην μπορείς να ευχαριστηθείς όσα καλά σου συμβαίνουν. Πιθανώς να υπάρξει και κάποιου είδους απομάκρυνση από τον/την αγαπημένο/η σου ή ένα φλερτ.

2ο δεκαήμερο

Με τα οικονομικά σου καταπιάνεσαι στις αρχές της εβδομάδας, προσπαθώντας να βρεις τρόπους να βελτιώσεις το εισόδημά σου ή κυνηγώντας το κλείσιμο μίας καινούριας επαγγελματικής συμφωνίας. Με το ταίρι σου ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη θα έχετε αρκετές συζητήσεις για σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, όμως θα καταφέρετε να τα λύσετε σχετικά εύκολα, καθώς θα βρείτε έξυπνες λύσεις και θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές καλή θέληση. Δεν ισχύει το ίδιο για τα οικογενειακά σου ζητήματα, καθώς ανάμεσα σε σένα και τα υπόλοιπα μέλη θα υπάρχει εκνευρισμός και διάθεση για καβγά με την παραμικρή διαφωνία.

3ο δεκαήμερο

Πιο όμορφη από ποτέ θα φαντάζει αυτές τις μέρες η καθημερινότητά σου και θα έλεγες πως εντέλει είσαι ικανοποιημένος/η με τη ρουτίνα σου. Ωστόσο, πέρα από το γεγονός ότι εσύ βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τις καταστάσεις η αλήθεια είναι ότι πολλά προβλήματα, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, θα λυθούν, ενώ και οι συνθήκες θα βελτιωθούν. Πιθανώς να αλλάξουν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου και τα καινούρια να σου είναι πιο ευχάριστα ή να δεις παράλληλα και μία αύξηση στο μισθό σου ή άλλες παροχές. Θετικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου, ενώ εάν ξεκινήσεις τώρα κάποια θεραπεία τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η καλή επικοινωνία και το χάρισμα της πειθούς είναι τα όπλα σου για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Θα μπεις σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης με κάποιον συνεργάτη σου και θα καταφέρεις να περάσεις τις θέσεις σου και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανό είναι και να κλείσεις τώρα μία καινούρια συμφωνία που θα σου παρέχει πολλά προνόμια. Με τον/την σύντροφό σου, αρχίζετε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά, ενώ ό,τι λέτε ο ένας στον άλλον ξεχειλίζει από έρωτα, πάθος και συναισθήματα. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μία καινούρια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μοιραία σχέση που θα σου αλλάξει τη ζωή. Δυσκολίες, εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις σε οικογενειακά θέματα, τα οποία και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις.

2ο δεκαήμερο

Βάζοντας προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, ξεκινάς την εβδομάδα σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις καταστάσεις που σε ενοχλούν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Θετικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις στα οικονομικά σου, καθώς κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια θα υλοποιηθεί και θα σου φέρει σεβαστά κέρδη. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έρθεις σε κόντρα με τον/την σύντροφό σου και θα πείτε πολλά λόγια ο ένας στον άλλον, που όμως θα είναι εξαιτίας του θυμού σας και όχι γιατί τα εννοείτε. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να πάρεις την απόφαση και να διακόψεις το φλερτ που είχε ξεκινήσει με κάποιον/α το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

3ο δεκαήμερο

Μία ονειρεμένη εβδομάδα ξεκινάει για σένα, αφού θα είναι γεμάτη από καλοπέραση, διασκέδαση και πολύ έρωτα. Θα έχεις τον χρόνο να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί και σε γεμίζει. Με τον/την σύντροφό σου, κάνετε στην άκρη ό,τι έχετε να χωρίσετε και ζείτε τον έρωτα σας, με αποτέλεσμα να αναθερμανθούν τα αισθήματά σας και να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι ελεύθερος/η, είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία καινούρια ερωτική γνωριμία που θα σε ξετρελάνει. Επίσης, θα έχεις καταπληκτικές ιδέες και εμπνεύσεις, ενώ θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Θετικά γεγονότα και εξελίξεις σε περιμένουν και σε θέματα που σχετίζονται με παιδιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η εργασιακή σου καθημερινότητα αρχίζει σιγά-σιγά να βελτιώνεται και θα δεις τόσο τις συνθήκες στο χώρο της δουλειάς, όσο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση και θα τονώσει την αισιοδοξία σου, είναι το γεγονός πως θα δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται και κατά συνέπεια θα δουλεύεις με ακόμη περισσότερη όρεξη. Προς τα τέλη της εβδομάδας, ωστόσο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες ή δυσάρεστες καταστάσεις με κάποιον συνάδελφο και δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να εκφράσεις όπως θα ήθελες τη δυσαρέσκειά σου. Θα κάνεις υπομονή μέχρι να τελειώσει το θέμα ή οι υποχρεώσεις που σου ανέθεσαν.

2ο δεκαήμερο

Δεν ξεκινάς την εβδομάδα σου με την καλύτερη διάθεση, ούτε και έχεις όρεξη για συναναστροφή με κόσμο και πολλές κοινωνικότητες. Ωστόσο, θα περάσουν ανώδυνα αυτές οι μέρες και θα βρεις τις ισορροπίες σου, αλλά και το κέφι για διασκέδαση και φλερτ. Εάν ήδη είσαι σε σχέση, έρχεστε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί. Εάν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις μία πολύ καλή καινούρια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί πιο σοβαρά. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα αγχωθείς με την κατάσταση των οικονομικών και πολύ πιθανό να εκνευριστείς με κάποιες σπατάλες που έκανες.

3ο δεκαήμερο

Ανέφελη θα είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι σου και θα επικρατεί η αισιοδοξία και η καλή διάθεση, ενώ θα βελτιωθεί αισθητά και η σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ειδικά εάν στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχε κάποιου είδους απομάκρυνση. Πολύ πιθανό η καλή σας διάθεση να σχετίζεται άμεσα με κάποιο θετικό γεγονός, ίσως οικονομικής φύσεως, που αφορά σε όλους σας. Θετικές εξελίξεις και καλές ευκαιρίες μπορείς να περιμένεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, είτε έχεις στα σκαριά κάποια αγοραπωλησία είτε απλά θέλεις να αξιοποιήσεις αυτήν που έχεις. Εάν ήθελες να μετακομίσεις ή ακόμη και να αλλάξεις τόπο κατοικίας, θα σου εμφανιστεί η ευκαιρία που έψαχνες για να το τολμήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ερωτική σου ζωή ανθίζει αυτές τις μέρες και μπορείς να περιμένεις καλές εξελίξεις με το πρόσωπο που επιθυμείς. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς όσα σε έχουν ενώσει με το ταίρι σου, θα νιώσεις πιο έντονα τα συναισθήματά σου και θα φροντίσεις να του προσφέρεις αξέχαστες στιγμές που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μπαίνει στη ζωή σου ένας καινούριος άνθρωπος που θα σε κάνει να αισθανθείς πρωτόγνωρα πράγματα και θα ξεκινήσει μεταξύ σας μία σχέση ζωής. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί ή θα προκύψουν έξοδα που, για να τα καλύψεις, θα χρειαστεί να θυσιάσεις την καλοπέραση και τη διασκέδασή σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας, ίσως να νιώσεις και κάποιου είδους συναισθηματική ανασφάλεια.

2ο δεκαήμερο

Οι φίλοι σου θα είναι κοντά σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τόσο για να περάσετε καλά μαζί και να διασκεδάσετε, όσο και για να σε στηρίξουν, να σε ακούσουν και να σε συμβουλεύσουν, αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Πιο κοντά θα έρθεις με την οικογένειά σου και θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο και στους δικούς σου ανθρώπους, ενώ θα κάνεις μαζί τους κάποιες συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια γεγονότα από το παρελθόν που αγνοούσες ή ένα οικογενειακό μυστικό. Φρόντισε να μην χαλάσεις προς τα τέλη της εβδομάδας την όμορφη ατμόσφαιρα με την κυκλοθυμία σου, γιατί από τα νεύρα σου εύκολα μπορεί να προκληθούν καβγάδες, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

3ο δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες ο τομέας της επικοινωνίας είναι το δυνατό σου σημείο, επομένως θα είναι προς όφελός σου να το εκμεταλλευτείς, επιδιώκοντας συναντήσεις και επαφές με σημαντικά πρόσωπα, τα οποία χρειάζεται να πείσεις για τις θέσεις σου. Επίσης, θα κάνεις πολλές καινούριες γνωριμίες με πρόσωπα που μελλοντικά θα καταλάβεις πόσο τυχερός/ή είσαι που μπήκαν στη ζωή σου, αφού θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις ή να λύσεις διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Από συζητήσεις που θα κάνεις με φίλους και γνωστούς, θα λάβεις σημαντικά νέα και πληροφορίες, που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά βοηθητικές. Τέλος, μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις και γεγονότα σε θέματα που αφορούν στα αδέρφια σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

1ο δεκαήμερο

Οι οικογενειακές σου σχέσεις φαίνεται πως βελτιώνονται αυτές τις μέρες, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν, τα οποία όμως και θα λυθούν δια παντός, ενώ θα μάθεις και αρκετά μυστικά ή λεπτομέρειες που σου ήταν άγνωστα. Από πλευράς σου, πάντως, θα εξακολουθήσεις να κρατάς μία πιο απόμακρη στάση και ναι μεν θα διαβεβαιώσεις τους δικούς σου πως είσαι εκεί για οποιαδήποτε ανάγκη έχουν, όμως θα βάλεις παράλληλα και τα όριά σου, τουλάχιστον σε θέματα που σε αφορούν άμεσα και απαιτείς συγκεκριμένους χειρισμούς. Στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μία παράνομη σχέση ή να έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α πρώην σχέση σου.

2ο δεκαήμερο

Η δουλειά και η καριέρα σου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και παρ’ όλο που δεν θα υπάρχουν σημαντικά γεγονότα ή εξελίξεις, για κάποιο λόγο δικό σου ίσως να αισθανθείς πίεση και άγχος. Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους φίλους σου θα σε χαλαρώσουν αρκετά και διασκεδάζοντας μαζί τους θα ξεχαστείς, προς στιγμήν. Ωστόσο, προς τα τέλη της εβδομάδας, θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να μείνεις μόνος/η με τις σκέψεις, θεωρώντας εσφαλμένα πως κανείς δεν είναι σε θέση να σε καταλάβει.

3ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και πραγματικά μπορεί να δεις στο άμεσο μέλλον σημαντικές αλλαγές προς τα πάνω στο εισόδημά σου. Αυτές τις μέρες μπορεί να κάνεις ενέργειες και διαπραγματεύσεις για να λάβεις μία αύξηση και το πιθανότερο είναι να το καταφέρεις. Επίσης, θα μπορούσες να κλείσεις μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία, από την οποία τα κέρδη που αναμένονται είναι μεγάλα. Σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν και να ξεκινήσεις κάποια παράλληλη δραστηριότητα, για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου, η οποία θα πάει ανέλπιστα καλά και οι απολαβές σου θα είναι πολύ καλές.

 

Πηγή: astrology.gr