Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο να είναι καταιγιστικές, και την Αφροδίτη Σκαφίδα –καθώς φαίνεται– να καλείται να πληρώσει για την παραβίαση των κανόνων στην οποία υπέπεσε.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο καταγράφεται η παίκτρια του reality επιβίωσης να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο η Αφροδίτη Σκαφίδα καταγράφεται από άγνωστο άτομο να τρώει κρυφά φαγητό στο δάσος. Η παίκτρια του Survivor All Star εμφανίζεται να χαμογελά στην κάμερα και να στέλνει φιλιά στο πρόσωπο που τη μαγνητοσκοπεί.

 

 

Το εν λόγω βίντεο φέρεται να έχει γυριστεί τον πρώτο μήνα του φετινού Survivor All Star, με την παίκτρια να καλείται τώρα να πληρώσει -σύμφωνα με πληροφορίες -την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, με την αποβολή της.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής από το reality επιβίωσης έχουν αποβληθεί αρχικά οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, και στη συνέχεια οι Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Οι παραπάνω παίκτες κατηγορήθηκαν ότι παραβίασαν τους κανόνες του φαγητού και της επικοινωνίας με τον «έξω κόσμο», με την παραγωγή του reality να τους οδηγεί εκτός παιχνιδιού.

 

Survivor All Star: Ο Ατζούν ανακοινώνει τη νέα αποβολή στους παίκτες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η παραγωγή του reality επιβίωσης προχώρησε σε έρευνα σχετικά με το εν λόγω βίντεο και διαπίστωσε ότι η αθλήτρια παραβίασε τους κανονισμούς και πήρε φαγητό από ντόπιους.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Ατζούν Ιλιτζαλί συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο, και ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής να αποβάλλει την Αφροδίτη Σκαφίδα.

 

 

«Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς τους ντόπιους φαγητό. Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς…», λέει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες, στο trailer του αποψινού επεισοδίου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Διαβάστε επίσης  Issue 789