Εννοείται ότι δεν είναι όλες οι αξιολογήσεις άκυρες, είναι όμως πολλές..Εάν μπορείτε όμως και είστε τυχεροί, βρείτε κάποιον επαγγελματία του χώρου – τεχνικό, κατασκευαστή, έμπειρο χρήστη και ακούστε τι έχουν να πουν. Αυτά που ξέρουν είναι πολύτιμες γνώσεις που δε θα βρείτε πουθενά.

 

 

Πριν από λίγες βδομάδες έψαχνα να αγοράσω ένα bluetooth γκατζετάκι για να συνδέσω ασύρματα το laptop μου με τον εικοσαετίας ενισχυτή μου. Χαζεύω διάφορα και καταλήγω σε ένα μεσαίας κατηγορίας τιμής. Διαβάζω και τις 45 αξιολογήσεις, οι οποίες ήταν όλες πεντάστερες και διθυραμβικές. Το καλύτερο του κόσμου, άπαιχτο, τέλειο το εργαλείο και τέτοια. Διαβάζω μετά μερικές από τις δέκα χιλιάδες αξιολογήσεις στο Amazon που οι μισοί το έκραζαν, και ευτυχώς ακύρωσα την παραγγελία και πήρα πάνες για το παιδί.

Είναι αδύνατο να τα ξέρουμε όλα. Δεν ξέρω από καφετιέρες, δεν ξέρω από στεγνωτήρια, δεν ξέρω από κινητά. Ξέρω όμως από κράνη. Και διαβάζω τις πεντάστερες αξιολογήσεις σε πολύ μέτρια προϊόντα που έχουν περάσει από τα χέρια μας και από τη μία γελάω, από την άλλη λυπάμαι αυτούς που με μοναδικό κριτήριο τις αξιολογήσεις αυτές θα αγοράσουν ένα κάτω του μετρίου κράνος ενώ με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα θα αγόραζαν πολύ ανώτερο.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

 

Εννοείται ότι δεν είναι όλες οι αξιολογήσεις άκυρες, είναι όμως πολλές. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει δόλος και πονηριά πίσω τους, απλώς τις γράφουν αφελείς χρήστες με πολύ λίγες γνώσεις και εμπειρία.

Θα σας προτείναμε το εξής: να τις διαβάζετε τις αξιολογήσεις. Εάν για το προϊόν που σας ενδιαφέρει βλέπετε ότι πολλοί χρήστες ανακαλύπτουν μειονεκτήματα ή βλάβες ή κακή υποστήριξη μετά την πώληση, να τις λαμβάνετε πολύ σοβαρά υπόψη. Εάν όλες οι αξιολογήσεις είναι τέλειες και καταπληκτικές, φιλτράρετέ τις και οπωσδήποτε διασταυρώστε τις με άλλες από site του εξωτερικού αν είναι δυνατόν.

Εάν μπορείτε όμως και είστε τυχεροί, βρείτε κάποιον επαγγελματία του χώρου – τεχνικό, κατασκευαστή, έμπειρο χρήστη και ακούστε τι έχουν να πουν. Αυτά που ξέρουν είναι πολύτιμες γνώσεις που δε θα βρείτε πουθενά. Εσείς την έχετε πατήσει ποτέ;

 

 

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t