Βρισκόμαστε στη τελευταία στροφή πριν το καλοκαίρι και όπως θα το εκλαμβάνετε και εσείς, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι.

 

 

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στις καιρικές συνθήκες, μιας και αυτές είναι απρόβλεπτες και δεν αποτελούν και το σημείο γνώσης μου. Περισσότερο αναφέρομαι στη θέρμη των εκλογών και τις εντάσεις που αναμένεται να κλιμακωθούν, όσο πλησιάζουμε κοντά στην καταλυτική ημερομηνία.

Ένα είναι αυτό που ειδικά για τον επιχειρηματικό κόσμο, πρέπει να προστατευθεί ως κόρη οφθαλμού. Η σταθερότητα και η ανάπτυξη. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει τις αγορές και να δημιουργήσει ρήγματα, στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας. Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων πρέπει να επιδιώξουμε μια σταθερή κυβέρνηση για την επόμενη μέρα και όχι πειραματικές κυβερνήσεις και σχηματισμούς που θα βαδίσουν σε αχαρτογράφητα νερά, απλά για να κυβερνήσουν…το αναφέρω γιατί καλώς ή κακώς η καρέκλα είναι γλυκιά για όλους τους επίδοξους υποψήφιους, αλλά τα αποτελέσματα της ματαιοδοξίας τους, τα πληρώνουμε μόνο εμείς.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Όσο για το νησί μας, όπως όλα δείχνουν πάμε για μία χρονιά ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι όλες οι ανταγωνιστικές αγορές (Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία) υποδέχονται κόσμο χωρίς κανένα περιορισμό. Αυτό δεν μας χαρίστηκε και για όσους γνωρίζουν, έχει υπάρξει σημαντική προσπάθεια προώθησης του νησιού ως τουριστικός προορισμός. Το αναφέρω γιατί κάποιοι τα θεωρούμε όλα αυτονόητα ενώ δεν είναι!

Ας ευχηθούμε λοιπόν να υπάρξει ουσιαστικός προεκλογικός διάλογος και να διατηρηθεί ένα επίπεδο που θα βοηθήσει τον κόσμο με ουσιαστικά κριτήρια να επιλέξει την επόμενη μέρα για το τόπο μας.

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/