Ένας προορισμός που μαγεύει και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη. Παραλίες με κατάλευκη άμμο και τυρκουάζ νερά, πανύψηλα φοινικόδεντρα που εκτείνονται κατά μήκος της ακτής και χαμογελαστοί κάτοικοι συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από το όνειρο. Εδώ θα γνωρίσετε για τα καλά την Καραϊβική!

 

 

Η ιστορία του Άγιου Δομίνικου αρχίζει από πολύ παλιά όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος μαγεύτηκε από την απαράμιλλη ομορφιά του νησιού με τη πρώτη ματιά. Η Πούντα Κάνα είναι ένα δημοφιλές θέρετρο και βρίσκεται στο νότιο-ανατολικό άκρο της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ένας προορισμός που μαγεύει και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη. Παραλίες με κατάλευκη άμμο και τυρκουάζ νερά, πανύψηλα φοινικόδεντρα που εκτείνονται κατά μήκος της ακτής και χαμογελαστοί κάτοικοι συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από το όνειρο. Εδώ θα γνωρίσετε για τα καλά την Καραϊβική! Οι ντόπιοι θα σας μυήσουν με τον δικό τους τρόπο στην κουλτούρα τους. Μην διστάσετε να χορέψετε μαζί τους και να δοκιμάσετε το ρούμι και το ντόπιο ποτό «Μαμαχουάνα» που κατασκευάζεται με μέλι, κανέλα και ρούμι.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Αξιοθέατα

 

Άγιος Δομίνικος

Μια γοητευτική εικόνα από τα παλιά συνθέτει το τοπίο της πρωτεύουσας της χώρας. Τα απομεινάρια από το παρελθόν της αποικιοκρατίας είναι διάσπαρτα σε ολόκληρη την πόλη ενώ εδώ δεσπόζει και ο πρώτος Καθεδρικός Ναός της Αμερικής.

 

 

Το Παλάτι του Κολόμβου

Το παλάτι αυτό κατασκευάστηκε από τον γιο του Χριστόφορου Κολόμβου. Αποτελείται από πενήντα δωμάτια και ένα μεγάλο αριθμό από βασιλικούς κήπους. Σήμερα έχει απομείνει μόνο το μισό από ότι ήταν κάποτε.

 

 

Καταρράκτες Jarabacoa

Μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο καταπράσινο τοπίο με τελικό προορισμό τους Καταρράκτες Jarabacoa. Ένα μοναδικό τοπίο γεμάτο με φυσική ομορφιά.

 

 

 

 

 

 

 

Follow fb & insta: The Holidays Destination
THL 6906698170 / 2821033399
Email info@toptravelgreece.com
Web www.toptravelgreece.com