Η πατρίδα του Βούδα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των ταξιδιωτών από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και μπορεί να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, την κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής του κόσμου.

 

 

Κάτω από το Έβερεστ, τον αιώνιο «φρούραρχο» των Ιμαλαΐων, απλώνεται το Νεπάλ. Η πατρίδα του Βούδα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των ταξιδιωτών από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και μπορεί να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, την κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής του κόσμου.

 

 

 

Μια υπέροχη χώρα που θα λατρέψετε για τα μαγευτικά της βουνά, τα όμορφα τοπία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τους ανθρώπους της. Το Νεπάλ σας περιμένει για να ανακαλύψετε ιστορικούς, πολιτιστικούς και θρησκευτικούς θησαυρούς και για να περιπλανηθείτε σε μοναδικά στο είδος τους εθνικά πάρκα που προστατεύουν την πλούσια άγρια ζωή.

 

 

Στους πρόποδες της Οροσειράς των Ιμαλαΐων, θα δείτε τις οκτώ από τις δεκατέσσερις ψηλότερες κορυφές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του Όρους Έβερεστ. Οι πόλεις του Νεπάλ, όπως η πρωτεύουσα Κατμαντού, η Πατάν, το Κιρτιπούρ, η Θίμη και το Μπακτπούρ φημίζονται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των κτιρίων αλλά και των εκπληκτικών ναών τους. Η χώρα είναι γνωστή και όχι άδικα για την άγρια ζωή της. Το πάρκο Chitwan είναι ένα από τα γνωστότερα και αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της φύσης.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

 

Ο πλούτος του Νεπάλ κρύβεται σε τοπία απίστευτου φυσικού κάλλους, σε επιβλητικά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και εθνικά πάρκα διεθνώς αναγνωρισμένα από την UNESCO, που σίγουρα αποτελούν ένα πολύ ισχυρό λόγο για να ταξιδέψει κανείς τόσο μακριά.

 

 

 

 

 

Follow fb & insta: The Holidays Destination
THL 6906698170 / 2821033399
Email info@toptravelgreece.com
Web www.toptravelgreece.com